Piešķir vecām lietām «Jaunu elpu» radošajā darbnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo piektdien, 12. novembrī, SIA «Zaļā josta» un inovāciju izglītības centrs «Ideja» gaidīs visus interesentus uz radošo darbnīcu «Jauna elpa» pirmajām nodarbībām – vāzīšu un podiņu pagatavošnu dekupāžas tehnikā un papīra dāvanu maisiņu un apsveikuma kartiņu izgatavošanu no makulatūras. 

Radošo darbnīcu ietvaros dalībnieki varēs bez maksas mācīties gatavot skaistus Ziemassvētku rotājumus, dāvanas un dāvanu iesaiņojumus no otrreizējām izejvielām – nevajadzīgām lietām. Radošo darbnīcu mērķis ir iemācīt cilvēkus lietderīgi un mākslinieciski izmantot nevajadzīgas, nolietotas vai ārā metamas lietas, piešķirot tām jaunu elpu un tādējādi mazinot radīto atkritumu apjomu.

Radošās darbnīcas «Jauna elpa» norisināsies novembra un decembra piektdienās un sestdienās, sniedzot iespēju ikvienam, neatkarīgi no vecuma un sagatavotības pakāpes, Adventes laikā iemācīties pašrocīgi pagatavot unikālas dāvanas saviem mīļajiem, vienlaikus gādājot par apkārtējās vides sakoptību. Nodarbībās tiks izmantoti dažādi nevajadzīgi materiāli un apgūtas dažādas mākslas un rokdarbu tehnoloģijas.

Pirmās nodarbības norisināsies jau šo piektdien un būs veltītas šādām tēmām:

  • 12.novembrī, piektdien, plkst. 13.00 - 14.30, Kr.Valdemāra 40/1, ieeja no pagalma puses
    Vāzītes un podiņi no tukšām PET un stikla pudelēm dekupāžas tehnikā

Apraksts: Nodarbības laikā dalībnieki tiks mācīti, kā no nevajadzīgām stikla burciņām, PET dzērienu pudelēm, tukšiem jogurta vai krējuma trauciņiem pagatavot skaistus puķu podiņus, vāzes egles zariņiem, ziediem, statīvus zīmuļiem kastītes citiem sīkumiņiem utt. Nodarbības laikā tiks apgūta dekupāžas tehnika, kas ir ideāli pielietojama dažāda veida izstrādājumu, kancelejas un mājas preču un pat mēbeļu atjaunošanai un apstrādei. Tiks pielietoti dažādi dekupāžas papīru veidi- zīdpapīri, rīspapīri, salvetes u.c.

Līdzi jāņem: nevajadzīga tukša stikla burciņa vai neliela PET vai stikla dzērienu pudele, tukša dzeramā jogurta pudelīte vai cita mājsaimniecībā nevajadzīga lieta, kuru ir vēlme apstrādāt dekupāžas tehnikā. Izstrādājumam jābūt tīram un bez etiķetēm.
Dalībmaksa: nav

  • 12.novembrī, piektdien, plkst. 15.00 - 16.30, Kr.Valdemāra 40/1, ieeja no pagalma puses
    Papīra dāvanu maisiņu  un apsveikuma kartiņu izgatavošana no veciem žurnāliem,  plakātiem un kartona atgriezumiem

Apraksts: Nodarbības laikā dalībnieki tiks mācīti, kā no nevajadzīgiem žurnāliem, plakātiem un citas liela izmēra makulatūras izgatavot unikālus un oriģinālus dāvanu maisiņus, kas ne tikai lieliski izskatīsies zem Ziemassvētku eglītes, bet arī visos citos svētkos. No papīra un kartona atgriezumiem tiks gatavotas oriģinālas apsveikuma kartiņas sev mīļajiem.

Līdzi jāņem: veci un nevajadzīgi lielie plakāti. Noderēs arī tapešu atgriezumi un cita liela formāta makulatūra.

Dalībmaksa: nav

Detalizētu informāciju par radošajām darbnīcām «Jauna elpa» meklējiet SIA «Zaļā josta» mājas lapā «zalajosta.lv». 

Lai piedalītos radošajās darbnīcās, nepieciešams obligāti reģistrēt savu dalību. Reģistrācija nodarbībām: «ideja.edu.lv» klikšķinot sākumlapā «Piesakies semināram» vai zvanot pa tālr.67506453.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu