Kanādiešu vārtsargs Mišo jau sešas stundas nav ielaidis vārtus Dānijas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dānijas čempionvienības Vojensas «SonderjyskE» kanādiešu vārtsargs Alfijs Mišo sasniedzis rekordu, neielaižot vārtus gandrīz 361 minūti.

Mišo palika nepārspēts 360 minūtes un 58 sekundes, kas ir vairāk nekā sešas stundas, labojot Dānijas čempionāta rekordu par 118 minūtēm. Iepriekšējais rekords piederēja «Rodovre» komandas vārtsargam Trevoram Kenigam, kurš savus vārtus nosargāja neskartus 242 minūtes.

Šajā sezonā 34 gadus vecais Mišo aizvadījis desmit spēles, vidēji mačā atvairot 98,4% metienu un ielaižot 0,4 ripas.

Savā karjeras laikā Mišo divas spēles ir aizvadījis Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Vankūveras «Canucks», taču lielāko savu hokejista karjeras laiku spēlējis Ziemeļamerikas zemākajās līgās.

Kopš 2006. gada viņš spēlē Eiropas līgās un 2009. gadā no Vācijas otrās bundeslīgas komandas Bremenhāfenes REV pievienojās «SonderjyskE».

Viņa pārstāvētā «SonderjyskE» sājā sezonā ar 44 punktiem ir pārliecinošā kopvērtējuma vadībā.

Kā ziņots, aizvadītajā nedēļas nogalē ar «SonderjyskE» līgumu uz vienu mēnesi noslēdza Latvijas hokejists Aleksandrs Macijevskis, kurš šajā komandā aizvadīja arī iepriekšējās divas sezonas.

Macijevskis novembra beigās palīdzēs «SonderjyskE» komandai Kontinentālā kausa trešās kārtas turnīrā, kurā Dānijas klubs Itālijas pilsētā Asjago spēkosies ar vietējo «Asiago» komandu, Kijevas «Sokil» un Rumānijas klubu Mjerkurjačukas «Miercurea Ciuc».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu