Aicina noadīt svētku sveicienu valstij - garāko šalli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Par godu Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai tirdzniecības centrs «Domina» aicina iedzīvotājus sagatavot simbolisku sveicienu Latvijai tās svētkos – visiem kopā noadīt Latvijā garāko šalli, ieadot tajā laba vēlējumus un dažādas zīmes ar pozitīvu enerģiju un nozīmi. Ikvienas valsts vislielākā vērtība ir laimīgi un apmierināti cilvēki, tādēļ akcijas noslēgumā šalle tiks pārdota un ienākumi novirzīti labdarībai, palīdzot trūkumā nonākušajiem Latvijas iedzīvotājiem.

Domām ir liels spēks, un visi kopā, ieadot šallē savas labās domas un vēlējumus, varam vairot pozitīvo. Šāda enerģija piemīt arī mūsu senču radītajām zīmēm, piemēram, Jumja, Saulītes vai Māras zīmēm, arī citiem Lielvārdes jostas rakstiem. Modes mākslinieces Natālijas Jansones un pieredzējušu adītāju vadībā Latvijas garākajā šallē tiks ieadītas šīs zīmes, kas būs kā mūsdienīgs vēstījums un simbolisks atbalsts valsts iedzīvotāju labklājības veicināšanai.

Visi interesenti un arī mediju pārstāvji ir aicināti apmeklēt Latvijā garākās šalles adīšanas uzsākšanu šī gada 12. novembrī plkst. 13.00 tirdzniecības centrā «Domina» pie restorāna «Vairāk saules».   

Pasākumā piedalīsies:
• Guntra Lipska, tirdzniecības centra «Domina» mārketinga un komunikāciju departamenta pārstāve, kura plašāk pastāstīs par Latvijā garākās šalles adīšanas ideju un mērķi;
• Natālija Jansone, modes zīmola «NJ Studija» un veikala «RIIJA» mākslinieciskā vadītāja, kura skaidros šallē ieadīto zīmju simbolisko nozīmi;
• Pieredzējušas adītājas, kuras pamācīs klātesošos adīšanā;
• Sabiedrībā atpazīstamas personas, kuras rādīs priekšzīmi un iesaistīsies adīšanā.  

Pēc akcijas noslēguma garā šalle tiks sadalīta vairākos posmos un pārdota, iegūtos līdzekļus nododot labdarībai – zupas virtuvei, tādējādi nodrošinot siltu maltīti un radot svētkus arī Latvijas maznodrošinātajiem iedzīvotājiem.

Iesaistīties šalles adīšanā tirdzniecības centrā «Domina» ikviens interesents varēs līdz pat 21. novembrim, kad noslēgsies tirdzniecības centra akcija «Par 50% siltāk». Paredzēts, ka akcijas noslēgumā šalles garums būs ap 200 metru.

Latvijā garākās šalles adīšanas uzsākšanas pasākuma laikā būs iespēja uzzināt arī dažādus interesantus faktus par adīšanu un garākajām šallēm citviet pasaulē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu