«Simpsoni» piedzīvos savu 500.sēriju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Multiplikācijas filmu seriāls «The Simpsons» («Simpsoni») ir gatavs uzsākt savu 23.sezonu, kura televīzijas ekrānos parādīsies 2011.gada rudenī, un piedzīvot 500.sērijas pārraidi.

Seriāls atspoguļo Simpsonu ģimenītes locekļu Homēra, Mārdžas, Bārta, Lizas un Megijas piedzīvojumus.

Seriāla 500.sēriju plānots pārraidīt 2012.gadā, un nākamo sēriju pārraidīšana nozīmēs, ka seriāls «Simpsoni» ir sasniedzis jaunu rekordu kā visilgāk translētais ASV seriāls, kas tiek pārraidīts televīziju izdevīgākajos laikos.

Seriāla izpildproducents Als Džīnss apgalvo, ka viens no lielākajiem izaicinājumiem pēc 500 sērijām turpmākajā darbā būs saglabāt oriģinālu sižetu.

«Viens no mana darba pienākumiem ir būt par īdzīgo puisi, kurš saka: «Nē, mēs jau to izdarījām un arī to izdarījām!» Līdz mēs nonākam pie kā tāda, kas vēl nav darīts, mums ir šie brīnišķīgie personāži un ierunātāju balsis un šis lieliskais inscenējums, kas to (seriālu) izveido par kaut ko tiešām īpašu,» piebilda Džīnss.

«Simpsoni» ir viena no iemīļotākajām televīzijas pārraidēm visā pasaulē, un tajā piedalījies liels skaits slavenību, radītas animētas versijas tādām zvaigznēm kā sers Pols Makartnijs, Stings un Saimons Kauels.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu