Asa sižeta filmas cienīgā stilā aiztur pamatīgi piedzērušos nozagta traktora vadītāju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/Leta

Piektdien Brenguļu pagastā policijas darbiniekiem ar vairākiem mērķtiecīgiem šāvieniem izdevās apturēt traktoru «Belarus», kuru vadīja kāds 26 gadus vecs stipri iereibis vīrietis.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.18.30 autoceļa Valmiera-Smiltene 11.kilometrā traktora «Belarus» vadītājs nepakļāvās vairākkārtējām prasībām apturēt transportlīdzekli. Tādēļ policijas darbinieki no dienesta ieroča raidīja vairākus mērķtiecīgus šāvienus, bojājot traktoru.

Traktora vadītājs, 1984.gadā dzimušais vīrietis, nav cietis.

Vadītāja organismā konstatētas 2,92 promiles alkohola.

Kā vēlāk noskaidroja policijas darbinieki, vīrietis kādā uzņēmuma teritorijā nozaga traktoru, nozaga dīzeļdegvielu, ko ielēja traktora bākā, braucot laukā no teritorijas, uztriecās citam traktoram un salauza vārtus.

Policijas darbinieki, kuri saņēma informāciju par šo gadījumu, pieņēma lēmumu izmantot dienesta ieroci, lai novērstu smagākas sekas, kuras varēja izraisīt iereibis agresīvs vadītājs.
Notiek izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu