Ventspils teātra nams «Jūras vārti» piedāvā akciju «Zelta pāris»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pērc vienu biļeti uz La Venexiana un Latvijas Radio kora koncertu «Eiropas Ziemassvētki» un saņem iespēju iegādāties vienu biļeti uz Jaunā Rīgas teātra izrādi «Latviešu mīlestība»!

Tikai teātra nama «Jūras vārti» kasē no 16.novembra plkst 12.00, pērkot biļeti uz koncertu «Eiropas Ziemassvētki», iegādājies biļeti uz teātra izrādi «Latviešu mīlestība». Akcija attiecas uz koncerta pirmajām 200 biļetēm.

Biļetes bez akcijas uz Jaunā Rīgas teātra izrādi būs iespējams iegādāties sākot no 23. novembra plkst. 12:00 tikai t/n «Jūras vārti» un Kultūras centra kasē.

Baroka ansambļa La Venexiana un Latvijas Radio kora koncertā «Eiropas Ziemassvētki» dzirdēsiet Klaudio Monteverdi Selva morale e spirituale. Mūziķu apvienība klausītājus ir priecējusi Rundāles pilī, Lielajā Ģildē, kur apmeklētāju pulks bijis tik liels, ka tie koncertu klausījušies pārpildītā zālē, kājās stāvot. La Venexiana ir ievērojamākā madrigālu grupa mūsdienu pasaulē. Ansambļa ierakstu sērija, kuras nosaukums Il Madrigale Italiano («Itāļu madrigāls»), apbalvoti ar Kannu foruma Classical Award 2002, Grand Prix du Disque, Šarla Krosa akadēmijas Grand Prix 2003, vācu ierakstu kritiķu balvu 2005 un 2006, Choc of Year 2006. Šis balvu kopums licis nosaukt La Venexiana par «itāļu madrigālrepertuāra jauno Orfeju». Grupa La Venexiana, kuras sastāvā ir divi soprāni, alts, tenors, bass un klavesīns, atklājusi jaunu laikmetu Itālijas senās mūzikas atskaņošanas vēsturē – to raksturo silts, īsteni Vidusjūras reģionam atbilstošs teksta deklamācijas, runas krāsu un harmoniskas izsmalcinātības kokteilis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu