Pastnieks nospēlē pensiju naudu un mēģina pakārties

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Otrdien Daugavpils novadā likumsargiem pēdējā brīdī izdevies no pašnāvības izglābt pastnieku, kurš mēģināja pakārties, jo spēļu automātos bija nospēlējis pensiju izmaksai paredzēto naudu.

Latgales reģiona policijas pārvaldē informē, ka pastnieks pirmdien saņēmis 642 latus pensiju izmaksai. Tomēr otrdien policija saņēmusi ziņu, ka pastnieks pazudis.

Policija sākusi vīrieša meklēšanu. Kādā mežā pastnieks atrasts un burtiski pēdējā brīdī likumsargiem izdevies novērt pastnieka pašnāvību – viņš mēģinājis pakārties.

Pie pastnieka policisti atraduši pirmsnāves vēstuli, kurā viņš paskaidrojis, ka visu pensiju izmaksai paredzēto naudu nospēlējis spēļu automātos, tāpēc gribējis padarīt sev galu.

Policisti veikuši ar pārrunas ar 1963.gadā dzimušo vīrieti un palaiduši viņu mājās. Policijai būs jālemj, vai par notikušo ierosināt kriminālprocesu.

LETA ziņo, ka pret vīrieti par pensiju izmaksām paredzētās naudas nospēlēšanu automātos sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 179.panta 1.daļas par piesavināšanos, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīga pienākumu izpildītāja Anastasija Laizāne.

Par svešas mantas prettiesisku iegūšanu vai izšķērdēšanu, ja to izdarījusi persona, kurai šī manta uzticēta vai kuras pārziņā tā atradusies, vainīgo personu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz piecdesmit minimālajām mēnešalgām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu