Travoltas jurists pieprasa atsaukt melīgo informāciju par aktiera homoseksuālismu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Holivudas zvaigznes Džona Travoltas pārstāvis Mārtijs Singers nosūtījis piecu lappušu garu vēstuli interneta vietnes «Gawker.com» veidotājiem, pieprasot, lai viņi atsauc nepatieso informāciju par viņa klienta slepeno seksuālo dzīvi.
Oficiālā vēstule tika nosūtīta tikai dažas stundas pirms Travoltas sieva Kellija Prestone otrdien deva dzīvību viņu atvasei Bendžaminam.

Interneta vietnē «Gawker.com» publicēti Roberta Randolfa apgalvojumi, ka Travoltam Losandželosas kūrortos ir bijušas slepenas, piedauzīgas dzimumattiecības un viņš to visu grasās atklāt paša izdotā grāmatā.

Saskaņā ar interneta vietnē «Gossipcop.com» publicēto Singera vēstuli Randolfs apgalvo, ka viņš ir redzējis Travoltu stājamies dzimumattiecības ar citu vīrieti kāda kūrorta saunā.
Aktiera jurists sauc šos apgalvojumus par neslavu ceļošiem meliem, kurus izsaka nepārprotami neuzticams avots, uzsverot, ka Randolfs ir cietis no ilgstošiem smadzeņu bojājumiem, ko viņš pats ir atzinis savā interneta vietnē.

Singers arī pievērš uzmanību tam, ka šie apgalvojumi ir izteikti par 15 gadus senu pagātni un nav izskaidrojuma, kādēļ Randolfs gaidījis līdz šim, lai izplatītu šo nepatieso informāciju.
Travoltas jurists pieprasa nekavējoties un uz visiem laikiem izdzēst Randolfa ierakstu un novērst «nepārprotamu un acīmredzamu balstīšanos uz nepatiesiem un apmelojošiem apgalvojumiem».

Kā jau iepriekš vēstīts, arī amerikāņu tabloīds «National Enquirer» paziņoja, ka aktieris ir homoseksuāls un gadiem ilgi krāpj savu sievu ar vīriešiem. Detalizētā publikācijā bulvārpreses izdevums atsaucās uz Roberta Randolfa grāmatu «You'll Never Spa in This Town Again», kas stāsta par slepeno homoseksuālo slavenību geju SPA subkultūru. Pēc Randolfa vārdiem, Travoltas uzdzīve «liek izskatīties Taigeram Vudam kā skautu zēnam».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu