Andris Ērglis mācās būt īsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pazīstamais Liepājas dziedātājs Andris Ērglis, starplaikos starp darbu akadēmiskajā mūzikā, spēlējot sitamos instrumentus Liepājas Simfoniskajā orķestrī un savu aktiera darbu Valmieras drāmas teātrī, izrādē «Agrā rūsa», ir atkal pievērsies popmūzikai un ieskaņojis jaunu sava kolēģa Jāņa Strazda dziesmu ar Gata Zotova vārdiem. Jaunās dziesmas nosaukums ir «Iemāci man būt īstam».
 
«Mēs katrs savā dzīvē agrāk vai vēlāk izvērtējam to, ko esam vai neesam darījuši pareizi, pārvērtējam vērtības un izdarām secinājumus. Es pats to esmu izdarījis un ticu, ka šīs dziesmas stāsts būs tuvs arī citiem,» stāsta dziesmas izpildītājs Andris Ērglis.

«Šķiet, ka vajadzīgais «fīlings», ko dziesmas skanējumā vēlējāmies panākt, ir jūtams, tas priecē visvairāk, un, cerams, ka dziesma ar savu vēstījumu uzrunās arī mūsu klausītājus un liks viņiem aizdomāties!» piebilst dziesmas mūzikas autors Jānis Strazds.

Jaunā dziesma ir ierakstīta «FM Studio» Liepājā un ierakstā piedalījušies - Jānis Strazds (taustiņi), Māris Kupčs (ģitāras) un Aivars Meijers (bass, akordeons). Skaņu režisors - Egils Mežs. Bungas un, protams, visas vokālās partijas iedziedājis Andris Ērglis.

«Man nekad nepatīk stāvēt uz vietas, tāpēc ir interesanti strādāt ne tikai popmūzikā, bet arī vienlaikus akadēmiskajā mūzikā un arī muzikālā teātra žanrā - tas veido plašāku skatījumu uz mūziku un darbu uz skatuves,» stāstot par savām šī brīža radošajām izpausmēm, saka Andris Ērglis.

Dziesma ir nonākusi radiostacijās un par to var balsot arī «Muzikālās bankas» aptaujā. Tie, kuri vēlas iegūt kvalitatīvu šīs dziesmas Mp3 failu, ir laipni gaidīti portālā «Doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu