Cik maksā «Prāta Vētras», «Cosmos» un citu slavenību privātais koncerts?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lauris Nagliņš

Tuvojoties gada nogalei sarosās Latvijas izklaides sektora darboņi - Ziemassvētku un Jaungada laiks ir ražīgs periods. Tādēļ portāls «[s:36249]» apkopojis informāciju par to, cik naudiņas vajadzīgs, ja gribas, lai speciāli tev uzdzied Latvijas slavenība.

«Pietiek.com» atzīst, ka šis produktīvais laiks varētu cenas celt, tomēr tās neesot akmenī cirstas un esot iespēja gan vienoties par mazākām summām, gan sarunāt laba mērķa vārdā pastrādāt par «pliku paldies».

Latvijas šovbiznesa dārgākās zvaigznes, protams, esot «Prāta vētra». Grupas uzstāšanās korporatīvā pasākumā varot izmaksāt aptuveni 20 tūkstošus latu. Diez ko lēti neiznākot arī paklausīties Laimas Vaikules samtainajā tembrā - aptuveni 25 tūkstoši eiro.

Par 5 000 eiro sanāk «Cosmos», bet par 3 tūkstošiem - Marhils ar pavadošo sastāvu. Ja maciņā ir vismaz 2000 latu - var smelties dzīves atziņas Gustavo daiļradē. Dažās aprindās vēl joprojām esot populāri aicināt Artūru Duboku un grupu «A-Eiropa», kuru honorārs esot ap 3000 eiro. Lindas Leen un muzikālu pavadoņu uzstāšanās varētu izmaksāt 2300 latu.

Tomēr, «pietiek.com» atzīmē, ka tās esot pašmāju šovbiznesa zvaigžņu honorāru virsotnes. Caurmēra Latvijas (jebkura žanra) grupu uzstāšanās reti kad maksājot virs 1000 latiem, kamēr individuāla mūziķa uzstāšanos varot baudīt par aptuveni 500-600 latiem un reti kad summa varētu pārsniegt šo latiņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu