Liellopu gaļa ar burkāniem majonēzē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

[s:36344]

Nepieciešams:

600g liellopu gaļas mīkstuma
sinepes
5 burkāni
40g taukvielas gaļas cepšanai
60g sviesta
kviešu milti
sāls
cukurs
maltie pipari
200g majonēzes

Pagatavošana:

Gaļu sagriež četrās vai astoņās šķēlēs, izdauza, pārziež ar sinepēm, ietin celofānā, marinē 2 - 4 stundas. Burkānus sarīvē, sviestā apcep, pievieno nedaudz karsta ūdens, sāli, sautē gandrīz mīkstus, tad ar visu šķidrumu liek pannā.

Gaļas šķēles pārkaisa ar cukuru, sāli, pipariem, apviļā miltos, taukos apcep brūnas. Tad gaļas šķēles pārliek pannā uz burkāniem, pārlej majonēzi, pannai uzliek vāku un cepeškrāsnī cep apmēram 15 - 20 minūtes.
Galdā pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un skābētiem gurķiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu