Pie Cēsu pils atvērta slīpākā slidotava Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sadarbojoties pašvaldības aģentūrai «Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs» ar «Aktīvā tūrisma centru Eži» un pateicoties A/S «Cēsu Alus» atbalstam, pašā Cēsu jaunās pils piekājē - Pils laukumā, ir tapusi dabīgā ledus slidotava.

Sestdien, 4.decembrī jaunā «Cēsu Alus slidotava» tika atvērta testa režīmā visiem slidot gribētājiem. Tā ir veidota no dabīgā ledus, un tās laukums ir 30X30 metri.

Kā pastāstīja aktīvā tūrisma centra «Eži» īpašnieks Mārtiņš Malcenieks, šogad slidotava ir kļuvusi interesanta gan ar savu novietojumu - pils laukuma zālājā, mazliet ieslīpā vietā, gan ar to, ka slidotavas centrā atrodas koks, kuram slidošana apkārt varētu izvērsties par augstāko slidošanas prasmju demonstrējumu.

Apmeklētājiem ar savām slidām slidošana būs bez maksas, paralēli - veikalā «Eži» darbosies arī slidu noma, un varēs sasildīties malkojot siltu dzērienu.

Slidotavas darba laiki pie labvēlīgiem laika apstākļiem būs sekojoši:
Pirmdiena līdz piektdiena no 14.00-21.00, sestdien un svētdien no 10.00-21.00.

Līdz ar pirmo sniegu aktīvās atpūtas cienītājiem pirmajam nobraucienam atvērti slēpošanas un aktīvās atpūtas parks Ozolkalns un atpūtas bāze «Žagarkalns». Un ja būs labvēlīgi laikapstākļi ar sniegu un salu, tad Cēsu Pils dārzā tiks izveidota slēpošanas trase, kur mierīgi un rimti pārvietojoties uz slēpēm varēs izbaudīt gleznaino dārza un viduslaiku pils ainavu. Pēc labi pavadītas dienas slēpojot vai slidojot, vakaros, nedēļas nogalēs Cēsīs skanēs jau Ziemassvētku ieskaņas pasākumi, kas šogad būs patiešām bagātīgi un daudzveidīgi. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu