Saldā krējumā sautētas reņģes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

[s:36387] 

Nepieciešams:

1 kg reņģu
250ml saldā krējuma (var izmantot 10%)
sāls
pipari
lauru lapa
liels sīpols

Pagatavošana:

Reņģes iztīra, kārto cepamtraukā, kārtās liekot sīpola ripiņas, pārlej ar saldo krējumu, pieliek piparus, lauru lapu. Sautē cepeškrāsnī 200 grādos, līdz reņģes gatavas. Sautējot cepamtrauku nenosedz ar vāku. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu