Kēkss ar rozīnēm un šņabi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

[s:36396]

Nepieciešams:

2 glāzes miltu
3 olas
0,5 tējkarotes sodas
1 glāze skābā krējuma
1 glāze cukura
200g sviesta
100g rozīņu
2 ēdamkarotes šnabja
1 citrona miza

Pagatavošana:

Sviestu saputo ar cukuru, pa vienai pieliek olas, puto. Pieliek skābo krējumu un sodu, saputo. Rozīnes nomazgā un apviļā miltos, pieliek masai kopā ar miltiem un citrona mizu, samaisa, beigās pievieno šnabi.

Mīklu lej ietaukotā formā, cep 190 grādos, gatavību pārbauda ar kociņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu