«Prāta Vētras» koncerti jau klāt! Praktiski ieteikumi apmeklētājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

10. un 11. decembrī «Arēna Rīga» notiks grupas «Prāta Vētra» koncerti, atzīmējot albuma «Izlase 2000 – 2010» iznākšanu. 

Šobrīd vēl tirdzniecībā «ekase.lv» un t/c «Spice» info centrā pieejamas biļetes uz 10.decembra koncertu sēdvietās pa 15LVL ar ierobežotu redzamību; uz 11.decembra koncertu arī ir pieejamas sēdvietās pa 15LVL ar ierobežotu redzamību un neliels skaits biļešu sēdvietās pa 25 LVL un 30 LVL. «ekase.lv» un t/c «Spice» info centrā biļetes pieejamas līdz plkst. 18.00 konkrētajā koncertdienā, savukārt pēc plkst. 18.00 «Arēna Rīga» kasēs.

Rūpējoties par klausītājiem - lai koncerta apmeklētājums būtu pēc iespējas patīkamāks, lūdzam iepazīties ar pāris praktiskiem ieteikumiem.

1. Neaizmirstiet paņemt līdzi savu biļeti. Tekstam un svītru kodiem jābūt skaidri salasāmiem.

2. Lūdzam ierasties uz koncertu laicīgi! Ieeja «Arēnā Rīga» no plkst. 18.00, koncerta sākums: 19.30 Beigas – aptuveni 23.00

3. «Arēna Rīga» noteiktā maksa par auto stāvvietu – 4 LVL.

4. Brīdinām, ka «Arēna Rīga» ir maksas garderobe (0.50LVL) ar ierobežotu ietilpību.

5. Ar sēdvietās nopirkto biļeti nebūs iespēja iekļūt stāvvietu zonā. Sēdvietu biļetes īpašniekiem koncerta laikā ir tiesības celties kājās.

6. Vecākiem ierosinām rūpīgi apsvērt, vai ņemt bērnus līdzi uz koncertu, tā kā šajos pasākumos «Arēnā Rīga» būs maksimālais skaits apmeklētāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu