Noklausies Lindas <i>Leen</i> un Goran Gora singlu «I do» no jaunā albuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

10 gadu laikā Linda Leen ir sadarbojusies ar labākajiem Latvijas un ārvalstu mūziķiem, ar kuriem kopdarbā radīti daudzi radio hiti. Labākie no tiem un divi jauni dueti apvienoti Lindas Leen ceturtajā studijas albumā «Divi». 

Šis ir pirmais albums, ko  izdod mākslinieces nesen dibinātā mūzikas izdevniecība «Chameleon Sounds». 

Albumā «Divi» iekļautie dueti: 

«I do» Linda <em>Leen</em> &amp; <em>Goran Gora</em>

Albumā iekļauti divi šogad ierakstīti dueti. Pirmais no tiem - Linda Leen un Goran Gora «I do» pie klausītājiem nokļuvis jau šodien. Mūzikas autore ir Linda, savukārt dziesmas tekstu mākslinieki radījuši kopā. 

«Dziesma ir ļoti romantiska, silta un mīlestību apliecinoša. Mēs ceram, ka šī dziesma kļūs par daudzu pāru «mūsu dziesmu». Beidzot jaunlaulātiem nebūs jālauza galva par pirmo valsi,» smaidot stāsta Linda un Gorans.

Duetu «Wild and free» Linda sarakstījusi kopā ar šībrīža Nīderlandes mākslinieku numur viens - Alain Clark. Novembra mēnesī Linda vairākas nedēļas pavadīja Amsterdamā, kur kopīgi ar Alainu ierakstīja dziesmu par kaisli un spēcīgām alkām ļauties kārdinājumam. Alain Clark viesosies Latvijā, lai kopīgi šo dziesmu izpildītu Lindas Leen labāko dziesmu koncertā «Arēnā Rīga» 14. februārī. 

Papildus albumumam «Divi», Linda Leen izdod īpašu, limited edition komplektu, kurā iekļauts albums «DIVI. 2000-2010» un fotogrāmata. Fotostāsts DIVI: divu radošu personību, Lindas Leen un fotogrāfa Camilo Echeverri (Colombia), kopdarbs vienas dienas garumā. Viena diena, lai pastāstītu stāstu par diviem: par mākslinieku un mūziku, par cilvēku un dabu, par divu cilvēku attiecībām. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu