Milzkalnā notiks Pasaules Snovborda Diena svinības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jau piekto gadu pēc kārtas tiek svinēta Pasaules Snovborda Diena. Tā ir pasākumu sērija visā pasaulē, kuras iniciatori ir «EuroSIMA», Pasaules Snovborda Federācija un «Outdoor Sports Valley» - pagājušogad svinības vienlaicīgi notika 139 vietās. 

Šogad, 19. decembrī,  apvienojot ekstrēmo sportu veikala «boards.lv» un autentiskā dēļu sporta žurnāla Triecienspēks enerģiju, viens no Pasaules Snovborda Dienas pasākumiem notiks Milzkalnā.

Pasākuma programmā būs sacensības slalomā, ollie un tiks vērtēts labākais triks. Uz kalna notiks arī Forum, Bataleon un Nidecker inventāra testi, iespēja konsultēties ar Latvijas labākajiem inventāra ekspertiem, kā arī uz vietas veikt ekipējuma apkopi. Būs arī pikniks, bet par enerģisku noskaņojumu rūpēsies «RedBull». 

Plkst. 11.30 sāksies reģistrācija,
plkst. 12 notiks kopīgais nobrauciens no kalna un iesildīšanās sacensībām.
13.00 sāksies snovborda sacensības slalomā,
15.00 ollie sacensības, bet
16.00 tiks vērtēts labākais triks.
Ar apbalvošanu plkst. 17 noslēgsies oficiālās Pasaules Snovborda Dienas svinības. 

Ir iespēja pieteikties «boards.lv» autobusam no veikala Rīgā, Bruņinieku ielā 29/31 uz Milzkalnu un pēc pasākuma atpakaļ. Detalizētāka informācija par autobusu «boards.lv».

Uz Pasaules Snovborda Dienu tiek laipni aicināti visi - kam snovbords jau ir sirds lieta un kam vēl tikai būs!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu