Tavs horoskops janvārim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Jaunā gada pirmā mēneša jubilārs - Mežāzis. Kā jau jubilāram pienākas, Mežāzim gaidāms emocionāls pacēlums. Pacilātā omā Mežāzis, iespējams, dosies komandējumā. Varbūt, kopā ar Mežāzi, ceļojumā dodies arī citas zīmes?


AUNS 
Janvāris kopumā solās būt notikumiem bagāts. Tu būsi dzīvespriecīgs un enerģisks. Pateicoties savam mērķtiecīgumam un neatlaidībai, sasniegsi labus panākumus profesionālajā plānā. Aktuālas var kļūt arī privātās lietas. Laulātais dažubrīd tev var izteikt pārmetumus par tavu egocentrisko attieksmi, centies risināt partnerattiecību jautājumus, neļaujot vaļu savam karstasinīgajam raksturam. Janvāra vidū būs nedaudz grūtāk saprasties ar augstākstāvošajiem. Liec lietā savas diplomāta dotības un izvairies no liekiem asumiem. Veiksies darbojoties ar tehniskām iekārtām. Mēneša izskaņā pasaudzē sevi, nepārslogojies darba ziņā. Vari kļūt jūtīgāks pret infekcijām.

VĒRSIS 
Mēneša sākums paies labā noskaņojumā un tam par pamatu var būt pozitīvas pārmaiņas privātajā dzīvē. Vairāk uzmanības veltīsi filozofiskām, garīgām lietām. Mēneša vidū pastiprinātā interese par psiholoģiju un ezoteriku liks tev pārlasīt attiecīga tipa literatūru vai pat dosies pie astrologa, lai sīkāk izpētītu sevi interesējošos jautājumus. Darba jomā tev būs svarīgi gūt pārliecību par nākotni, rūpēsies par finansiālo stabilitāti. Janvāra beigās būs daudz darba. Nav izslēgts, ka tev nāksies domāt par savu personīgo asistentu, lai paspētu paveikt visu iecerēto. Ģimenes dzīvē būsi ļoti gādīgs un rūpēsies par saviem tuvākajiem.

DVĪŅI
Ar jauno gadu centīsies pavērt pilnīgi jaunu lapaspusi savā dzīvē. Mēneša sākums sevišķi piemērots, lai veiktu zināmas pārmaiņas savā ikdienā. Iespējams, apsvērsi domas par dzīvesvietas maiņu, taču, būtiskos lēmumus pieņem apdomīgi! Janvāra vidus piemērots dažādu formalitāšu kārtošanai. Darba jomā uzlabosies attiecības ar kolēģiem. Nav izslēgts, ka uzņemsies kāda lielāka pasākuma organizēšanu, ar kuru lieliski spēsi tikt galā. Mēneša beigās vairāk laika varēsi veltīt mīļotajam cilvēkam. Savstarpējās attiecībās tieksies pēc pilnības. Dažubrīd tu vari kļūt pārlieku prasīgs pret partneri, centies nekrist galējībās.

VĒZIS
Gadu uzsāksi veiksmīgi. Nav izslēgts, ka noslēgsi izdevīgu darījumu, kas var ievērojami uzlabot tavu finansiālo stāvokli. Tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, droši vari uzticēties savai intuīcijai, tā darbosies praktiski nevainojami. Mēneša vidū vēlams atturēties darba vidē apspriest privātas lietas. Centies būt lietišķāks un nošķirt profesionālo jomu no privātās. Iespējams, kāds radinieks var vērsties pie tevis pēc materiālās palīdzības, esi atsaucīgs, taču tai pat laikā, naudu aizdod apdomīgi. Janvāra izskaņā vari kļūt jūtīgs un ātri apvainoties par apkārtējo izteiktajiem komentāriem. Centies neuztvert visu tik personīgi un apkārt notiekošo uztver no filozofiskā viedokļa.

LAUVA 
Janvāris izvērtīsies gana ražīgs un daudzsološs, proti, tikai izmantot visas iespējas, ko liktenis tev piespēlē. Mēneša sākums labvēlīgāks biznesa lietām, piemēram, vari kārtot ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. Toties mēneša vidū veiksies radošo profesiju pārstāvjiem, kā arī pedagogiem, psihologiem. Vari uzstāties plašākas auditorijas priekšā, prezentēt savas idejas. Iespējams, būsi nobriedis nopietnām pārmaiņām privātajā dzīvē. Iespējami dažādi braucieni, nav izslēgts, ka dosies tālākā ceļojumā, kas sniegs daudz interesantu brīžu.

JAUNAVA
Būsi iegrimis dziļās pārdomās par savu ikdienu. Tu nopietnāk pievērsīsies savu atvasītēm, vēlēsies viņām sniegt pietiekami daudz uzmanības. Taču atšķirīgie dzīves uzskati var neļaut veidot saskanīgas attiecības. Centies būt pretimnākošāks un saprotošāks. Darba ziņā veiksmīgāks būs janvāra vidus, kad spēsi ne tikai uzlabot finansiālo stāvokli, bet arī nostiprināt savu autoritāti kolēģu vidū. Iespējams, izdosies izveidot veiksmīgu sadarbību ar ārzemēm. Mēneša beigās tieksies pēc miera un klusuma, vairāk laika centīsies atlicināt atpūtai. Iespējams, kāds uzsāks apmeklēt jogas nodarbības vai masāžas kursus.

SVARI 
Janvāra sākumā iespējami komandējumi, kuru laikā tev var nākties apgūt jaunas profesionālās iemaņas. Nav izslēgts, ka gūsi priekšniecības atzinību, tomēr pirms tam, tev būs gana daudz jānopūlas, jāmeklē risinājumi sasāpējušām problēmām. Kārtojot ar apdrošināšanu saistītus jautājumus, esi piesardzīgāks juridiskajās lietās. Mēneša vidū svarīgu lomu spēlēs tavs kontaktu loks. Iespējams, ka pazīšanās ar kādu ietekmīgu personu tev palīdzēs atrisināt ne vienu vien jautājumu. Savukārt mēneša nogalē tev var nākties lielāku vērību pievērst finanšu jautājumiem. Nav ieteicams aizdot un aizņemties naudu.

SKORPIONS 
Kā vienmēr, zināsi ko vēlēsies un mērķtiecīgi virzīsies iecerētajā virzienā. Nav izslēgts, ka liksi pamatus jaunam un daudzsološam projektam. Var saasināties cīņa ar konkurentiem, taču tevi tas nebaidīs un neatturēs no savu mērķu īstenošanas, tieši pretēji, tas liks vēl vairāk mobilizēties un koncentrēties. Kopumā veiksmīgs periods tiem, kuri darbojas psiholoģijas nozarē. Sekmēsies arī jaunu zināšanu apgūšana. Tevi saistīsi viss noslēpumainas un neizskaidrojamais. Attiecībās ar otro pusīti mācēsi panākt savu, vienlaicīgi uzturot harmoniskas attiecības. 

STRĒLNIEKS 
Būsi nolēmis atvilkt elpu, un mēneša pirmajās nedēļās dosies kādā ceļojumā. Iespējams, ka pierunāsi arī savu otro pusīti paņemt pāris brīvdienas, lai kopīgi ļautos tīkamam atpūtas veidam. Janvāra vidū kļūs aktuālas naudas lietas. Mēģināsi vairot savus ienākumus, uzņemoties papildus pienākumus vai pat mēģinot uzsākt savu biznesu. Katrā ziņā, tavs enerģiskums un mērķtiecība palīdzēs sasniegt vēlamo rezultātu. Droši vari iesaistīties dažādu pasākumu organizēšanā, pierādīt savas oratora dotības. Pašas mēneša beigas labvēlīgas apdrošināšanas jautājumu kārtošanai.  

MEŽĀZIS 
Jauns gads tev iesāksies veiksmīgi. Emocionālais pacēlums ļaus daudz ražīgāk pievērsties darbam, gūt ievērības cienīgākus rezultātus. Nav izslēgts, ka dosies tālākā komandējumā. Attiecībās ar mīļoto centīsies panākt savstarpējo saskaņu, kas gan brīžiem nebūs vienkārši, taču tu nepadosies - skaidri zināsi ko vēlies un kā to panākt. Tavas atvasītes priecēs ar saviem sasniegumiem skolas gaitās. Mēneša vidus un nogale piemērots jaunu zināšanu apguvei. Sākot ar 23. datumu, saasināsies intuīcija, it sevišķi tas izpaudīsies finanšu kontekstā. Janvāra izskaņā tevi var apciemot ārzemju radinieki.

ŪDENSVĪRS 
Daudz spraigu notikumu tieši privātajā dzīvē. Nav izslēgts, ka partneris vēlēsies pavadīt vairāk laika kopā, ko tu vari sākt uztvert kā savas brīvības ierobežošanu. Centies iztikt bez strīdiem, atrisināt visu sarunu ceļā. Profesionālajā sfērā spēsi sevi pierādīt, uzlabosies attiecības ar augstākstāvošajiem. Mēneša vidū kāds no konkurentiem var centies tev radīt problēmas, taču nekas prātīgs viņam nesanāks. Savā rīcībā esi godīgs, nepārkāp morāles normas. Janvāra izskaņā tev galvā var iešauties daudz perspektīvu ideju, kuru sekmīga realizēšana būs lielā mērā atkarīga no taviem kontaktiem.

ZIVIS
Janvāra sākums nebūs diez ko patīkams. Iespējamas dažādas nesaskaņas ar apkārtējiem, arī garastāvoklis nebūs no labākajiem. Taču pamazāk viss sāks iet uz augšu, sevišķi privātajā jomā. Iespējamas jaunas romantiskas iepazīšanās. Darba ziņā esi pēc iespējas lietišķāks, neatstāj vietu nejaušībām. Kārtojot finansiālās lietas, esi divtik uzmanīgs, neļaujies vieglas peļņas kārdinājumam. Ja tev ir ieplānoti lielāki pirkumi, atliec tos un mēneša beigām. Attiecības ar otro pusīti būs grūti prognozējamas. Centies neļauties pārlieku emocionālai attieksmei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu