PLL prasa skaidrot Sudānā nolaupīto pilsoņu atbrīvošanas apstākļus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Partiju apvienības «Par Labu Latviju» (PLL) parlamenta deputāti pirmdien Saeimas Prezidijam iesnieguši pieprasījumu ārlietu ministram Ģirtam Valdim Kristovskim (V) skaidrot Ārlietu ministrijas rīcību saistībā ar Sudānā nolaupīto Latvijas pilsoņu atbrīvošanu, informē PLL pārstāve Sarmīte Kolāte.

Publiski izskanējuši pretrunīgi viedokļi Latvijas pilsoņu atbrīvošanu, norāda PLL.

Ārlietu ministrijas oficiālie paziņojumi vēsta, ka ķīlnieki atbrīvoti vērienīgā operācijā, taču medijos izskanējusi informācija, kas liecina, ka Latvijas pilsoņiem par savu dzīvību bija jācīnās pašiem un nekādas atbrīvošanas operācijas nav bijis.

Ja taisnība medijos izskanējušajai informācijai, ka ķīlnieki no gūsta izbēguši pašu spēkiem, ir jāuzdod jautājums, vai Latvijas ārlietu ministra mundiera cienīgi ir organizēt sabiedrisko attiecību kampaņu uz citu cilvēku nelaimju rēķina, - tā PLL.

PLL uzskata, ka sabiedrībai ir tiesības dzirdēt patiesību nevis Kristovska stila melus.

Ja ķīlnieki no gūsta izkļuvuši pašu spēkiem, tad ministra rīcība - slēpjot patiesību un sagrozot informāciju - ir vērtējama kā necieņa pret Latvijas sabiedrību un jo īpaši Sudānā nolaupītajiem Latvijas pilsoņiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu