Zināma 2010.gadā visvairāk zagtā datorspēle

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Datoru un spēļu konsoļu kara spēle «Call of Duty: Black Ops» ir 2010.gadā visbiežāk pirātiski iegūtā jeb zagtā spēle, raksta tehnoloģiju portāls «Slashdot».

«Slashdot» atsaucas uz lejupielādes uzskaites vietu «Torrentfreak», kas vēsta, ka «Black Ops» versija parastiem datoriem ir pirātiski lejuplādēta 4,27 miljonus reižu, bet spēļu konsoles «Xbox 360» versijā - 930 000 reižu.

«Black Ops» tika palaista tirgū tikai novembra sākumā, un, to pārdodot, ieņemts aptuveni viens miljards ASV dolāru (520 miljoni latu), tādēļ «Slashdot» komentē, ka spēles ražotājiem īsti nav par ko raizēties arī tad, ja tā ir daži nedēļu laikā uzstādījusi pirātisma rekordu.

«Black Ops» ir kara spēļu sērijas «Call of Duty» jaunākā versija. Tajā spēlētājam jāiedzīvojas kāda amerikāņu specvienības karavīra murgainās atmiņās par vairāku gadu desmitu garu slepenu operāciju virkni, tostarp centienu nogalināt Kubas vadītāju Fidelu Kastro, kaujām aiz frontes līnijas Vjetnamā un fantastisku bēgšanu no soda nometnes 60.gadu Padomju Savienībā.

Spēli var izspēlēt, sekojot fabulai par specvienības karavīra gaitām, vai arī spēlēt internetā pret dažādiem pretiniekiem

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu