Elektrības piegādes atjaunošanas darbu laikā iet bojā strādnieks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Elektroenerģijas piegādes atjaunošanas darbi prasījuši cilvēka upuri - šodien gājis bojā AS «Latvenergo» meitasuzņēmuma AS «Augstsprieguma tīkls» darbinieks, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja energokompānijas Ārējo sakaru departamenta vadītājs Andris Siksnis.

Nelaimes gadījums noticis netālu no Līvāniem. Uzņēmuma darbiniekam uzkritis koks.

Pašreizējā informācija liecina, ka darbinieks atradies līdzās tehnikai, ar kuras palīdzību zāģēja elektrolīniju apdraudošu koku. Tas lūzis un uzkritis montierim. Siksnis piebilda, ka pašreizējā situācijā koki lūst neprognozējami. Viņš jau iepriekš norādīja, ka galvenais problēmu cēlonis Latgales pusē ir ap Ziemassvētkiem lijušais lietus, kas sasala kokos neraksturīgā veidā.

Notiek negadījuma izmeklēšana.

Siksnis zināja teikt, ka citviet koki ir uzkrituši transportam.

Kā ziņots, svētku brīvdienās laika apstākļu dēļ ievērojami palielinājās elektroenerģijas piegādes traucējumi, kas bija radušies ap Ziemassvētkiem. Īpaši smaga situācija izveidojās Latgalē.

1.janvāra rītā elektroenerģijas piegāde bija traucēta vairāk nekā 50 000 klientu. Otrdienas rītā elektroenerģijas piegāde bija traucēta vai elektrības nav aptuveni 21 000 mājsaimniecību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu