Sniegotas nedienas Juglas suņu patversmē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Miķelis Visockis

Sniegs rada problēmas arī Juglas suņu patversmē, kuras darbinieki bez jau tā saspringtā dienas grafika ir spiesti meklēt laiku jaunajiem pienākumiem, ar ko brīžiem pat neizdodas tikt galā, portālu «Apollo» informēja Džerijs Šterns.

Tā, piemēram, vakar twitter.com tika izplatīta ziņa, ka patversmē tiek gaidīti brīvprātīgie, kas palīdzēs norakt sniegu no jaunās, ekspluatācijā vēl nenodotās patversmes ēkas jumta, kura draud iebrukt zem tā svara. Sociālā tīkla lietotāji labprāt padeva šo ziņu tālāk, tomēr reāli palīgi patversmē tā arī neieradās, vien pāris brīvprātīgie, kas jau agrāk palīdzējuši patversmei ar šādiem vai tādiem darbiem. Cīniņš ar sniegu notika līdz pat tumsai, taču darbs tik un tā netika novests līdz galam - lai ar jaunu sparu tiktu atsākts arī šodien.

Šim nolūkam ar ziņu portālu palīdzību ceram piesaistīt plašāku uzmanību un aicinām brīvprātīgos, kas nebaidās no fiziska darba, iesaistīties palīdzības akcijā Juglas suņu patversmēm - sniegs jānorok gan no jaunās, gan vecās patversmes ēku jumtiem. Darba intensīvākā daļa sāksies pēc pl.12:00, brīvprātīgos attiecīgajā laikā aicinām zvanīt uz tālruni #29595499 koordinatoram Dāvim (vai patversmes dežūrtālruni #67532630).
Ja ir iespējams, ņemiet līdzi arī savu darba inventāru (sniega lāpstas, cimdus utt.), jo patversmē tas ir ierobežotā skaitā. Jau iepriekš pateicamies par jebkuru atbalstu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu