Nepieciešams:
Biezpiena plācenīši ar citrona garšu
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
200 g biezpiena
3 olas
3 ēdamkarotes cukura
0,5 tējkarotes cepampulvera
sāls
3 ēdamkarotes mannas
eļļa cepšanai
1 citrona miziņa
Pagatavošana:
Biezpienā iemaisa olas, rīvētu citrona miziņu, cukuru, cepampulveri, mannu, šķipsniņu sāls un samaisa mīklu. Atstāj mīklu uz pusstundu. Plācenīšus uz lēnas uguns eļļā cep no abām pusēm gaiši brūnus. Pasniedz ar ievārījumu vai skābu krējumu.