Flirts – tavās rokās ir visi trumpji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/illuminated_photography/

Vai vēlies iegūt vairāk padomu, kā flirtēt? Pat, ja apzinies, ka šajā mākslā tev piemīt talants, jebkuras prasmes iespējams pilnveidot! Turpmāk tiks sniegti ekspertu flirta padomi, kas palīdzēs tev kļūt vēl pavedinošākai un palielināt tavu vērtību pretējā dzimuma acīs, sola - «goodtoknow.co.uk».

Ko spēj flirts?

Skropstu plivināšana, galvas viegla paliekšana uz vienu pusi, skatiens, kas vērsts sarunu partnera lūpu virzienā - tās visas ir flirta pazīmes - un neatkarīgi, vai mēs to apzināmies, vai nē - flirtējam visi.

Statistika atšķiras, tomēr lielākā daļa ekspertu piekrīt – vidējais laiks, kas nepieciešams, lai saprastu, ir cilvēks mums pievilcīgs vai nē, var būt sākot no 90 sekundēm līdz pat četrām minūtēm.

Pārsteidzoši, tomēr eksperti apgalvo - 55% no pirmā iespaida par otru veido ķermeņa valoda (ieskaitot acu kontaktu, stāju un žestus), kamēr tikai 38% informācijas sniedz balss tembrs, tonis un runas ātrums. Labas ziņas nerunīgajiem! - tas, ko iepazīstoties sakām, atstāj tikai 7% lielu ietekmi uz pirmo iespaidu!

Flirtēšanas mākslai nav jāaprobežojas tikai komunikācijā ar pievilcīgiem svešiniekiem. Flirtēt iespējams ikvienā situācijā. It sevišķi nozīmīgi ir neaizmirst to darīt ilgtermiņa attiecībās. Tieši šī ir joma, kurā īpaši noder jaunu flirta paņēmienu apgūšana, jo tas var palīdzēt ieviest attiecībās jaunu devu kaisles.

Partnerattiecību speciāliste Džīna Smite par valdzināšanas mākslu saka: «Ikviens var flirtēt. Tā ir prasme. Jā, dažiem cilvēkiem tas dabiski sanāk labāk nekā citiem, gluži tāpat kā ir citi ir apdāvinātāki klavierspēlē. Tomēr arī flirtu, tāpat kā talantu citās jomās, iespējams attīstīt. Jo vairāk mēs to praktizējam reālajā dzīvē, jo labāk to iespējams pilnveidot.« 

Mazliet flirta var nākt tikai par labu mūsu pašapziņai. Tas var ienest vēl nebijušas sajūtas ilgstošās attiecības vai atjaunot attiecībās sen aizmirstas jūtas.

5 FLIRTA PADOMI

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu