Piecas flirta gudrības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/babeh_babs/

Eksperti tev sniegs padomus, kas palīdzēs tev kļūt vēl pavedinošākai un palielināt tavu vērtību pretējā dzimuma acīs:

1.Esi pārliecināta!

Flirtējot tam, ka apzinies savu vērtību, piemīt ārkārtīgi liela nozīme, jo pārliecinātas sievietes vīriešiem šķiet pievilcīgas! Pat, ja jūti, ka iekšēji neesi pietiekami droša, radi iespaidu, ka šajā ziņā tev viss ir kārtībā un tā būs jau puse uzvaras. Otra pusi sniegs atbilstoša ķermeņa valoda.
 
Padoms, kā justies par sevi pārliecinātai! Nēsā drēbes, kas tev liek justies seksuāli pievilcīgai un uzdrošinies piešķirt savam izskatam kādu jaunu niansi. Tomēr vēl būtiskāk ir sekot līdzi savai stājai, tātad iztaisnojies un neaizmirsti par smaidu. Jūtot ieinteresētību, vīrietis, visticamāk, atbildēs tev ar to pašu!

2. Uzturi stipru acu kontaktu!

Tavas acis ir daudz izteiksmīgākas, nekā tu, iespējams, domā. Ilgāk lūkojoties vīrietim acīs, jūs abi varat sajust seksuālās pievilkšanās spēku. Eksperte apgalvo, ka savas prakses gaitā ir pārliecinājusies - acu kontakts ir pirmais, kas vairumā gadījumu liek cilvēkiem noprast, ka uzsākts flirts. Pirmais acu kontakts parasti ir ilgāks, tad skatiens lēnām pārslīd pār lūpām un atgriežas pie acīm.

Padoms, kā nodibināt acu kontaktu. Saglabā savu galvu augstu paceltu un neļauj acu skatienam nervozi klīst pa telpu. Brīdī, kad mēģini nodibināt acu kontaktu, atsauc atmiņā seksīgas domas un jūsu starpā var rasties dzirkstele.

3. Izmanto pozitīvo ķermeņa valodu! 

Neverbālā komunikācija veido 80% visas saskarsmes, tāpēc pārliecinies, ka zini, kādus signālus raida tavs ķermenis! Pozitīvus signālus raidīs iztaisnota mugura, pret sarunas partneri taisnā leņķī pavērsts ķermenis un atbrīvotas rokas. Arī smaids normas devās nāks tikai par labu, tomēr ir nozīmīgi ar to nepārspīlēt, lai neradītu muļķīgu iespaidu.

Padoms, kā izkopt ķermeņa valodu. Izmēģini spoguļa priekšā dažādas pozas. Atrodi stāju, kas liek justies ērti un par sevi pārliecinātai. Mēģini iztēloties, ka tavu mugurkaulu un kaklu taisnus satur neredzama aukla. Pasmaidi spogulī un pārliecinies, ka arī tavas acis smaida.

4.Uzmanies no žestiem, kas liecina par uztraukumu! 

Visiem piemīt ķermeņa valodas iezīmes, kas liecina par uztraukumu. Saskarsmes psihologi to apzīmē kā adaptīvos žestus. Ar šo žestu palīdzību cilvēks cenšas pielāgoties situācijai, kas viņu satrauc un atbrīvoties no sasprindzinājuma. Tāpēc pārliecinies, lai flirta gaitā partnerim netiktu raidīti nepareizie signāli, kas var izraisīt apjukumu.

5. Flirts ilgstošās attiecībās! 

Atdzīvini attiecības ieviešot tajās kaut ko neparedzamu, atrodi veidu, kā pozitīvi pārsteigt. Tāpat ievēro visus iepriekš sniegtos padomus, kas joprojām ir spēkā un partneris atbildēs ar to pašu!

Flirta mākslas padomi pāriem. Nejūties neērti flirtējot ar savu vīrieti, atcerieties, ka tas pirmajā tikšanas reizē jums palīdzēja atrast ceļu vienam pie otra! Ja jūtaties pārāk nedroša, lai flirtētu ar savu vīrieti, mēģini ieviest attiecībās nedaudz jautrības. Vari uzspēlēt kādu lomu spēli un rīkoties ārpus scenārija, piemēram, izturoties kā divu svešinieku pirmajā tikšanās reizē. Tas tiešām var palīdzēt.

Vairāk par flirtu lasi šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu