ASV zagļi šņauc cilvēka pelnus, noturot tos par kokaīnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/valeriebb/

Floridas štatā zagļi šņaukuši cilvēka un divu suņu pelnus, noturot tos par kokaīnu, trešdien pavēstījuši vietējās policijas pārstāvji.

Zādzība notika decembra vidū, taču pelnu šņaukšanas fakts kļuvis zināms tikai tagad pēc noziedznieku aizturēšanas saistībā ar citu zādzības mēģinājumu. Kā pavēstīja Merionas apgabala šerifa pārstāvis, pieci pusaudži paņēma sadzīves elektronikas priekšmetus, dārglietas, kā arī urnu ar cietušās tēva un divu dogu pelniem.

Kā izmeklētājiem atklāja aizturētie, viņi bija domājuši, ka pelni ir vai nu heroīns, vai kokaīns. «Drīz atklājās, ka aizdomās turamie šņauca pelnus, domājot, ka tas ir kokaīns,» vēsta šerifa ziņojums.

Sapratuši savu kļūdu, zagļi apsvēra iespēju atdot urnu un atlikušos pelnus, tomēr nolēma to izmest ezerā, raizējoties, ka viņus atradīs pēc pirkstu nospiedumiem. Policija cenšas atgūt izmesto urnu.

Aizdomās turamie atrodas apcietinājumā uz aizdomu pamata par vairākām zādzībām ar ielaušanos un citiem noziegumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu