Austriešu kalnu slēpotājs Grugers kritienā gūst smagas galvas traumas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Austriešu kalnu slēpotājs Hanss Grugers šodien piedzīvoja smagu kritienu nobrauciena treniņbraucienā pirms Kicbīelē paredzētā Pasaules kausa izcīņas posma.

Neilgi pēc starta kādā lielākā kalnā Grugers zaudēja kontroli pār slēpēm un smagi krita. Pēc kritiena Grugers bijis bezsamaņā un nekavējoties nogādāts Insbrukas slimnīcā, kur viņam veikta neiroķirurģiska operācija.

«Viņš guvis galvas un ribu traumas. Viņš nereaģē, kad runājam,» vēl pirms operācijas izteicās Austrijas komandas pārstāvis Markuss Išners.

Savas karjeras laikā 29 gadus vecais Grugers uzvarējis četros Pasaules kausa posmos. Vankūveras olimpiskajās spēlēs viņš izcīnīja 22. vietu nobrauciena sacensībās.

Kicbīeles nobrauciena trase ir viena no smagākajām pasaulē. 2009. gadā tajā smagas traumas guva Šveices kalnu slēpotājs Daniels Albrehts, kurš pēc tam trīs nedēļas tika turēts mākslīgajā komā, bet sacensībās atgriezās šīs sezonas sākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu