Astoņīšu mamma nofilmējusies fetiša video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Atklātībā nācis nesen uzņemts video un vairākas fotogrāfijas, kurās astoņu bērnu māmiņa, Nadja Sulemana, redzama tērpusies apspīlētā, melnā korsetē, augstpapēžu zābakos kopā ar pieaugušu vīrieti zīdaiņa kostīmā, vēstī «[s:36964]».

Materiālā redzamais vīrietis ir ārzemju raidstacijas «Kiss –FM» radio cilvēks, pazīstams ar vārdu Tattoo. Viņš arī pagājušajā rudenī palīdzēja Nadjai noorganizēt mājas garāžas pārdošanu, lai iegūtu papildu naudu rēķinu apmaksai.

Telefona sarunā ar ārzemju žurnālistiem vīrietis atteicās komentēt situāciju un nekādus paskaidrojumus nesniedza. Arī Sulemana nekādu informāciju nav sniegusi.

Izskanējuši pieņēmumi, vai Sulemana nav pieņēmusi kompānijas «Vivid Entartainment» prezidenta, Stīva Hirša piedāvājumu piedalīties pieaugušo filmās.

Iepriekš Sulemana, par spīti parādsaistībām 450 000 dolāru apmērā, vairkkārt noraidījusi Hirša piedavājumu apmaksāt viņas hipotekāro kredītu, ja daudzbērnu māmiņa piekritīs filmēties pornogrāfiska satura videomateriālos.

Kompānijas pārstāvji pagaidām neatklāja, vai videomateriāls tapis sadarbībā ar «Vivid Enterteinment».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu