Labradors notiesā cepumus vienas astotdaļas sava svara apmērā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/bc0210/

Labradors, vārdā Guss ar savu lielo kāri pēc saldumiem, vienā piegājienā apēdis cepumus, kuru svars bijis mērojams kā astotdaļa no labradora ķermeņa masas, vēstī "dogblog.dogster.com".

Atgadījums noticis Viskonsinā, kamēr saimnieki devušies pavadīt dienu ārpus dzīvesvietas, atstājot suni mājās. Viņiem atgriežoties mājās, liela daļa mājokļa grīdas izrādījās pārklāta ar plastmasas iepakojumiem, bija nomestas paplātes, mētājās bundžas.

Saimnieki nebija gaidījuši ko tādu no Gusa, un drošu sirdi bija atstājuši mīluli mājās. Atgriezušies no amerikāņu futbola spēles, viņi atskārta, ka viss lielais daudzums cepumu ir zudis nebūtībā.

Guss esot sēdējis uz virtuves grīdas, luncinājis asti un juties ārkārtīgi laimīgs. Suns bija notiesājis visus cepumus, kas bija novietoti uz letes, kā arī citus našķus, kas bija novietoti uz metāla paplātes.

Arī uz metāla paplātes saimnieki ieraudzīju zobu atstātos nospiedumus. Vienīgais, kas bija palicis pāri no kārumiem, bija mellenes, kuras bija šokolādes cepumu sastāvā.

Pēc notikušā, pirmais, ko saimnieki darīja – devās pie veterinārārsta, lai palīdzētu viņa atbrīvoties no visiem neveselīgajiem našķiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu