Tavs horoskops februārim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Šī mēneša jubilāram Ūdensvīram gada otrais mēnesis būs veiksmīgāks kā pirmais - tikai jāuzmanās ar tēriņiem! Kā ar naudiņu veiksies citām horskopa zīmēm? Un kā veiksies citās jomās?

Auns

Mēnesis iesāksies ar pārmaiņām karjerā. Tu būsi gatavs uzņemties lielāku atbildību, ar prieku pieņemsi paaugstinājumu vai iesaistīsies jaunā projektā. Daži nolems par labu darba maiņai, bet citiem var nomainīties vadība. Finansiālā plānā gan vairāk dzīvosi no pagājušā laika augļiem, varbūt tev tiks izmaksātas dividendes vai saņemsi naudu par kādu iepriekš veiktu darbiņu. No darba brīvajā laikā steigsi palīgā vecākiem, varbūt kopā risināsiet nekustāmā īpašuma jautājumus. Esi piesardzīgs kārtojot naudas un juridiskās lietas, jo krāpnieki to vien gaida, lai ieriebtu tev. Iespējams, saņemsi kādas vēstis vai piedāvājumu no tālām zemēm. Nav izslēgta arī romantiska iepazīšanās.

Vērsis

Tev prātā būs lieli plāni un galvenokārt tie saistīsies ar svešām zemēm. Varbūt būsi iecerējis pārvākties uz citu valsti, lai sāktu dzīvi no jauna vai pamēģinātu savu roku biznesā, kas tevi jau sen saista. Tavā ceļā parādīsies labvēlis, cilvēks, kam patiks tava darbošanās, idejas, un kurš centīsies palīdzēt tās īstenot dzīvē. Kaut arī bizness, kā parasti tev būs pirmajā vietā, tomēr arī privātā dzīvē notiekošajam ieteicams pievērst uzmanību. Kas attiecas uz draugiem, tad šis būs laiks, kas saliks visu pa vietām. Ja kāds sakars kļūs apgrūtinošas, tu atteiksies no tā. Tomēr esi piesardzīgs arī jaunas pazīšanās dibinot, jo tās var nenest gaidīto rezultātu. Svarīgu lomu tavā dzīvē spēlēs tuvinieki, tāpēc pacenties uzlabot ar viņiem, attiecības un vispār biežāk tikties.

Dvīņi

Februāris iesāksies ar vecu lietu sakārtošanu, iespējams pabeigsi pagājušā gada nogalē iesākto. Vispār tavā dzīvē var ienākt situācijas vai cilvēki no pagātnes un tu būsi spiests atkal ķerties pie jau reiz bijušu jautājumu risināšanas. Iespējams, aizvien vairāk pieķersies tēmai par pagājušajām dzīvēm, karmu. Kāds aizrausies ar dzimtas ciltskoka pētīšanu. Darbā tevi gaida pārmaiņas, nav izslēgts, ka attiecības ar priekšniecību neveidosies pēc labākā scenārija. Necietīsi ierobežojumus ne darbā, ne mājās. Tev būs jāpieņem svarīgi lēmumi, tomēr nesteidzies un nedari neko emociju iespaidā. Mēneša nogalē situācija uzlabosies, varbūt atrisināsies pat naudas problēmas, ja vien pārlieku netērēsies izklaidēm.

Vēzis

Svarīgākie notikumi risināsies saistībā ar dzīves vietu. Varbūt tev nāksies pārcelties dzīvot citur, jo sevišķi, ja tas būs saistīts ar mācībām vai darbu. Darbā atsakies no vēlmes spēlēt pirmo vijoli, jo nemanāmāks būsi, jo labāk. Izvairies no pūļa, nestājies auditorijas priekšā, tam vēl nav pienācis laiks. Februāra sākumā labāk velti laiku privātai dzīvei, mājas lietām. Vārdu sakot, nelauzies aizvērtās durvīs un neeju tur, kur tevi negaida, tad arī izvairīsies no nepatikšanām. Jau sākot no mēneša vidus, tava dzīve sāks iet uz augšu, iespējams, pateicoties radinieku atbalstam. Var mainīties tavi plāni, mērķi, jo sapratīsi, ka nevēlies dzīvot pa vecam un pienācis laiks pieņemt jaunus lēmumus. Liksi pamatus nākotnei.

Lauva

Svarīgs laiks tiem, kam ir bērni, jo kārtosies viņu nākotne. Priecēs jaunās paaudzes sasniegumi, tu labprāt ņemsi dalību bērnu audzināšanā un iesaistīšanā dažādos pulciņos, kā arī meklēsi iespējas viņu tālākai izglītībai. Būsi sabiedriski noskaņots, ap tevi pulcēsies interesantas, radošas personības. Nav īstais brīdis tāliem ceļojumiem, sevišķi saistībā ar kalnu slēpošanu. Vispār pievērs lielāku uzmanību savam un tuvinieku veselības stāvoklim, kā arī neizaicini likteni ātri braucot vai piedaloties ekstrēmos sporta veidos. Darbā diez vai būsi situācijas noteicējs, vairāk nāksies pielāgoties apstākļiem, kas ne vienmēr būs tev labvēlīgi. Dažas Lauvas, kas līdz šim ieņēma padotā statusu, sāks domāt par sava biznesa atvēršanu vai tieksies kļūt par vadītājiem.

  • Jaunava

Tu būsi aizrāvies ar darba lietu kārtošanu, varbūt kādas problēmas vilksies līdzi vēl no pagājuša gada. Nav izslēgtas konkurentu vai pat kolēģu intrigas, negaidītas situācijas. Iespējams, pavadīsi laiku ofisā līdz vēlai naktij, kas, protams, izsauks sašutumu mājiniekos. Iespējams, pat nepamanīsi, kā attiecības ar ģimenes locekļiem kļūs atsvešinātas. Ja pats nespēj izrunāties ar savu otro pusīti, drīksti iesaistīt kādu starpnieku. Mēneša otrajā pusē gribi vai nē, tev tomēr nāksies pieslēgties mājas lietu kārtošanai, nav izslēgta pat pārcelšanās uz jaunu dzīves vietu. Arī bērni prasīs savu daļu uzmanības. Labāk klāsies tām Jaunavām, kas saistītas ar garīgo pasauli, jo viņām vismaz būs iespēja no cita skatu punkta paraudzīties uz notiekošo.

Svari

Iespējams, mēneša sākumā vēl nebūsi atgriezies no atpūtas brauciena. Kaut arī tev patiešām nepieciešams vairāk laika veltīt savai veselībai, atpūtai un pastaigām, tomēr dari visu mierīgā garā un uz pārāk ilgu laiku prom no mājām nedodies. Darbā izcelsies ar savu draudzīgumu, idejām, kas iedvesmos arī apkārtējos aktīvākai darbībai. Attiecības ar kolēģiem būs lieliskas, un viņi var censties tevi virzīt priekšnieka amatam. Tu ņemsi aktīvu dalību tuvinieku gaitās un arī viņi interesēsies par tavu dzīvi. Attiecības ar mīļoto cilvēku ievirzīsies jaunā gultnē, iespējams, nolemsiet savu savienību nostiprināt, legalizēt. Toties jau precētie pāri, sajutīs jaunas dvesmas partnerattiecībās.

Skorpions

Gada sākums veiksmīgs, sevišķi jau darba plānā. Ja esi ielicis labu pamatu decembra mēnesī, tad vari cerēt, ka tagad tavi pūliņi atmaksāsies. Atklāsies tavas personības patīkamākā puse, iekarosi apkārtējo simpātijas. Nesatraucies, ja kāds līgums tiek pārtraukts vai mainās darba apstākļi, jo rezultāts vienalga būs tev par labu. Naudas netrūks, drīzāk varēsi iegādāties kādas sen plānotas lietas. Daži nolems savu brīvo laiku aizpildīt ar mācībām un pievērsīsies sevi interesējošai jomai. Iespējams, ka plānosi ģimenes pieaugumu, jo beidzot būsi sajutis stabilu pamatu zem kājām. Katrā ziņā mājas dzīve arī būs aktuālā šī mēneša tēma. Labi spēsi saprasties ar tuviniekiem.

Strēlnieks

Mainīgs laiks, te būsi labā omā, te atkal nē, un daudz kas būs atkarīgs no tā, kā veidosies attiecības ar līdzcilvēkiem. Tuvinieku problēmas kļūs arī par tavējām un tas neļaus ar pilnu atdevi nodoties darbam. Tomēr mēneša nogalē situācija uzlabosies, tev atkal sāks veikties. Varbūt kārtosi nekustāmā īpašuma jautājumus. Pārāk lielas naudas summas gan šobrīd nebūtu vēlams ieguldīt, tērēt. Profesionālajā kontekstā esi piesardzīgs, nepalaid garām ko būtisku, nestrīdies par taisnību. Kāds plāns var nobrukt vai arī mainīsies tavi pienākumi darbā. Iespējams, tevi aizraus garīgas tēmas, meklēsi iespējas tikties ar attiecīgiem cilvēkiem vai pat iestāsies kādos kursos. 

Mežāzis

Pastiprinātu uzmanību pievērsīsi privātai dzīvei, tuvinieku problēmām. Tev patiks izpalīdzēt citiem, kā arī būt kopā ar laulāto draugu, bērniem. Ja vien finanses atļaus centīsies izbrīvēt laiku kādam kopīgam braucienam. Tai pat laikā nav izslēgts, ka darba lietas tomēr liks palikt uz vietas, jo arī profesionālajā plānā risināsies svarīgi notikumi. Iespējams, tie gan nebūs tikai patīkami vien un dažbrīd tev var likties, ka pamats brūk zem kājām, tomēr tad atkal viss sakārtosies pats no sevis. Darījumi var kārtoties veiksmīgi, tomēr visticamāk tie būs īslaicīgi projekti, kuros iesaistīsies. Tev patiks aicināt kolēģus ciemos, meklēsi viņos domubiedrus. Tava otrā pusīte arī dos tev dvēselisku atbalstu.

Ūdensvīrs

Atšķirībā no gada pirmā mēneša šis laiks būs veiksmīgāks. Būsi uzmanības centrā lai kur tu dotos, lai ko tu darītu. Iespējamas dažādas svarīgas tikšanās, izdevīgi piedāvājumi un veiksme mīlestībā. Materiālajā plānā šobrīd nāksies mazliet apvaldīt savas vēlmes tomēr drīz vien arī tas nokārtosies. Esi piesardzīgs atrodoties ceļā, sevišķi ja nolem doties uz citu valsti ar personīgo auto. Šajā mēnesī patērēsi daudz enerģijas tāpēc nenāktu par sliktu apmeklēt masāžu vai pirti, lai atjaunotos. Tevi kā parasti aizraus mistiskas lietas, tāpēc tiksies ar attiecīgiem domubiedriem vai sarakstīsies ar viņiem internetā.

Zivis:  

Var mainīties nosacījumi darbā, kā arī nedaudz pasliktināties finansiālais stāvoklis. Mēnesis pirms dzimšanas dienas kā parasti nebūs vienkāršākais tāpēc pacenties nepārtērēt enerģiju. Vēlams pavadīt laiku kopā ar tuviniekiem vai tiem draugiem ar kuriem patiesi sajūti dvēselisku saikni. Tai pat laikā izvairies no agresīvi noskaņotiem cilvēkiem. Sieviešu kārtas pārstāvēm veiksies mīlestībā, sevišķi neprecētajām zīmes pārstāvēm. Radošajiem cilvēkiem izdosies realizēt kādu senu ieceri vai arī viņu veikums beidzot tiks atzinīgi novērtēts. Vari iegādāties filozofisku literatūru, jo tevi saistīs garīgas vērtības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu