Silovs uzstāda Latvijas rekordu ātrslidošanā 500 metru distancē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas sportists Haralds Silovs aizvadītajā nedēļas nogalē sasniedzis jaunu Latvijas rekordu ātrslidošanā 500 metru distancē, aģentūru LETA informēja Latvijas Ātrslidošanas federācijas valdes priekšsēdētājs Edvīns Silovs.

Silovs startēja 40. pasaules ātrslidošanas čempionātā sprintā, 500 metru distancē sasniedzot rezultātu 36,76 sekundes un labojot savu 2008. gadā sasniegto Latvijas rekordu, kas bija 37,05 sekundes.

Kopumā čempionātā sportistiem bija iespēja divas reizes startēt 500 metros un divas reizes 1000 metru distancēs, bet Silovs atteicās no starta pēdējā 1000 metru distancē.

Pēc trīs disciplīnu veikšanas Latvijas sportists noslēguma kopvērtējumā ieņēma 35. vietu 43 dalībnieku konkurencē.

Čempiona titulu vīriešu konkurencē jau ceturto reizi izcīnīja Dienvidorejas sportists Gjohjuks Li, bet sievietēm labākā bija kanādiete Kristīne Nesbita.

Kā ziņots, janvāris Silovam ir sportiski aktīvs mēnesis. Sākotnēji viņš ieņēma 16. vietu Eiropas čempionātā ātrslidošanā, bet pagājušajā nedēļā kļuva par Eiropas vicečempionu šorttrekā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu