«Citroen» tirgotājs SIA «Veho» pērn apgrozījis 3,3 miljonus latu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pērn «Citroen» tirgotājs SIA «Veho» apgrozījis 4,8 miljonus eiro (3,3 miljonus latu), biznesa portālu «Nozare.lv» informēja «Veho» pārstāvji.

«Veho» pērn pārdevis 142 pasažieru automašīnas un 83 komerctransporta vienības, kas ir attiecīgi par 63% un 113% vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī dubultojis mazlietotu automobiļu pārdošanas apjomus, sasniedzot 202 pārdotas vienības.

Tāpat «Citroen» pērn izdevies palielināt tirgus daļu jaunu pasažieru automobiļu un komerctransporta segmentā Latvijā, kas kopumā 2010. gadā bija 4,1%, salīdzinot ar 3% gadu iepriekš. Komerctransporta segmentā «Citroen» tirgus daļa Latvijā pērn bijusi 15,2%.

Komerctransporta segmentā populārākais «Citroen» modelis bijis «Berlingo» kravas versija, bet pasažieru segmentā - «Citroen C3» un «DS3» modeļi.

Kā norādīja «Veho» valdes priekšsēdētājs Raimonds Dūda, auto tirgus sāk atkopties kopš straujā krituma 2009. gadā. «Jauno pasažieru automobiļu pārdošana Latvijā 2010.gadā pieauga par 32,9%, līzinga kompānijas izrāda aizvien lielāku iniciatīvu un gatavību finansēt automobiļu iegādi un tiek novērota arī aizvien aktīvāka potenciālo klientu interese par jaunu automobiļu iegādi. Prognozējam, ka jauno automobiļu tirgus Latvijā 2011.gadā turpinās stabilu izaugsmi,» sacīja Dūda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu