Atkārtos «SEB Muzikālās bankas 2010» noslēguma ceremonijas pārraidi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Piektdien, 28. janvārī, plkst. 22.10 LTV1 ēterā būs skatāms popdziesmu un rokdziesmu aptaujas «SEB Muzikālās bankas 2010» noslēguma ceremonijas atkārtojums.

Saskaņā ar mediju, tirgus un sociālo pētījumu aģentūras «TNS Latvia» provizoriskajiem datiem, ceremonijas translācija no Ventspils LTV1 ēterā 22. janvāra vakarā izpelnījusies lielu skatītāju interesi: vidēji to noskatījušies vairāk nekā 200 000 skatītāju, kas vecāki par 4 gadiem jeb ceturtā daļa no visiem Latvijas iedzīvotājiem, kas šajā brīdī skatījušies televīziju.

Latvijas Radio 2 rīkotās aptaujas «SEB Muzikālā banka 2010» noslēguma ceremonijā par gada vērtīgāko dziesmu tika atzīta Nikolaja Puzikova dziedātā «Dievs tevi mīl», kas pārliecinoši ieguva pirmo vietu gan klausītāju, gan mūzikas ekspertu kopvērtējumā.

Otrajā vietā iekļuvusi grupas «Prāta vētra» kompozīcija «Gara diena», bet trešajā vietā – grupas «Musiqq» izpildītā dziesma «Dzimšanas diena».

„SEB Muzikālās bankas» 10. jubilejas gada noslēguma ceremonijā ar saviem priekšnesumiem uzstājās arī mūziķi, kas darbojās ekspertu padomē: Normunds Šnē, Māris Briežkalns, Pits Andersons, Valts Pūce, Arnis Mednis, Raimonds Ozols, Niks Matvejevs un Margarita Vilcāne. Īpašu publikas atzinību guva Arņa Medņa izpildītā dziesma «Radio, radio», vijolnieka Raimonda Ozola atskaņotā uvertīra operai «Žagata zagle» un Margaritas Vilcānes, Intara Busuļa un «Musiqq» kopīgi dziedātais hīts «Zilie lini».

Ar ovācijām skatītāji uzņēma arī iepriekšējo gadu visvērtīgāko dziesmu izpildītāju Intara Busuļa, Jāņa Rībena, Andra Kiviča, grupas «Borowa Mc», Laura Reinika un «Musiqq» kopīgo izpildīto dziesmu popūriju.
 
«SEB Muzikālās bankas 2010” noslēguma ceremonijā visas fināldziesmas jaunos aranžējumos skanēja kopā ar orķestri «Sinfonietta Rīga» un Kristapa Krievkalna instrumentālo grupu.

Latvijas Televīzija atvainojas saviem skatītājiem un sadarbības partneriem par tehniskajām nepilnībām šīs translācijas laikā.

Līdz ar «SEB Muzikālās bankas 2010» noslēguma ceremonijas atkārtojumu, LTV1 plānotajā piektdienas programmā gaidāmas vairākas izmaiņas. Nakts ziņas sāksies plkst. 23:40, pēc tām turpināsies «SEB Muzikālās bankas 2010» noslēguma ceremonija, bet plkst. 01:20 būs raidījuma «100 g kultūras. Nacionālie dārgumi” atkārtojums.

Seriāla «Mafijas klans» 5. un 6. sēriju būs iespējams noskatīties svētdienas vakarā plkst. 23:35.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu