«UgunsGrēks» tagad būs skatāms piecas reizes nedēļā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«UgunsGrēks» februāri atgriezīsies pie skatītājiem un šajā sezonā priecēs veselas piecas dienas nedēļā. Jau pavisam drīz noskaidrosies vai ar Leona redzi viss kārtībā un kā noritēs viņa tikšanās ar Elizabeti? Vai Helēna un Donāts pieradīs pie jaunā ģimenes stāvokļa? Uz ko būs gatava Solveiga, lai atkal pielabinātos Aivaram? Un kādi plāni Kitijai attiecībā pret Leonu un vēlmi viņu apprecēt? Bet vai Vadims turpinās krāpt Silviju un viņa to piecietīs? 

Šie ir tikai daži no jautājumiem, kas tiks uzdoti šajā sezonā, jo viesnīcā ieradīsies jauni varoņi. Sekojiet jaunajai, piektajai seriāla «UgunsGrēks» sezonai no 14.februāra - tagad piecas dienas nedēļā 20.20 TV3.

Jaunajā seriālā «UgunsGrēks» sezonā tiks meklētas atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem - vai ar Leona redzi viss būs kārtībā? Kā noritēs viņa tikšanās ar Elizabeti? Vai Helēnai ar Donātu izdosies pierast pie jaunā ģimenes stāvokļa? Kas padomā Solveigai, lai pielabinātos Aivaram? Kādi plāni Kitija attiecībā pret Leonu un laulībām? Un vai Vadims turpinās krāpt Silviju un viņa to piecietīs? Tik daudz jautājumu... vai uz visiem tiks iegūtas atbildes?! Lai notikumi būtu vēl raibāki, iemīlētajiem un iepazītajiem UgunsGrēks varoņiem pievienosies trīs jauni, vēl neredzēti kungi - Deniss ar draugu Mareku un Ziemelis.

Pirms jaunās, nu jau piektās seriāla «UgunsGrēks» sezonas sākuma, producente Baiba Saleniece atzīst: «Jau no decembra scenārija autori čakli strādāja, lai jaunā sezona būtu bagāta ar pārsteigumiem, izaicinājumiem, intrigām un neredzētiem varoņiem. Janvārī mums, radošajai komandai, atliek realizēt scenāristu idejas. Ceru, ka skatītājiem patiks!»

Iepazīsimies ar jaunajiem varoņiem:

Deniss (Ģirts Liuziniks) ir nācis no nabadzīgas ģimenes, pats saviem spēkiem ieguvis labu izglītību, viņš cer uz veiksmīgu karjeru, nodrošinātu dzīvi un mīļoto no labākajām aprindām. Deniss vēlas satikt sievieti, kas atšķirtos no viņa mātes, kuras lielākais sasniegums ir pamatskolas izglītība un vistu kopšana bagātā kaimiņa vistu fermā. Tieši tāpēc, kad Deniss sastop jauku, skaistu, inteliģentu un nodrošinātu meiteni, viņam liekas, ka sapņi sāk piepildīties. Bet, vai tie tiešām piepildīsies?

Mareks (Jānis Āmanis) ir Denisa draugs, nācis no vidusmēra skolotāju ģimenes, bet viņam nav tik izmisīgas vēlmes izrauties un visiem līdzekļiem veidot izcilu karjeru, kāda tā ir Denisam. Mareka sapnis ir normāla alga un darbs, daudz brīva laika, kuru varētu veltīt sev, izklaidēm, mašīnām un meitenēm. Marekam darbs dzīvē nav prioritāte, arī ģimeni veidot pagaidām nav viņa plānos, bet varbūt viņš savam vecumam ir pārāk infantils? Marekam nebūt negribas kļūt pieaugušam, sākt rēķināt un liekuļot, lai izdzīvotu. Lai dzīvotu labāk un saņemtu vairāk, viņš izvēlas būt godīgs - pat ja tas nozīmē darbu mazā firmā par mazu algu.

Ziemelis (Voldemārs Šoriņš) izceļas ar skarbu un valdonīgu profesionālo tvērienu, pieradis panākt savu un gaida, ka viņu respektē un klausa. No visas sirds mīl savu vienīgo meitu, kuras neatkarīgais raksturs reizumis viņu mēdz pamatīgi nokaitināt! Tā kā abu raksturi ir vienlīdz spēcīgi un abi ir vienlīdz spītīgi, tad atraduši kompromisu - Ziemelis dzīvo savu dzīvi, meita savējo. Ziemelis - Rīgā, Mežaparkā, privātmājā, divatā ar savu sievu, meita arī Rīgā, bet pati savā dzīvoklī, ko tēvs viņai nopircis.

Jaunā, piektā seriāla «UgunsGrēks» sezona no 14.februāra tagad piecas dienas nedēļā 20.20 TV3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu