Sievietei, kas piekāva latviešu modeli Īrijā, izteikts vien rājiens

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ziemeļīrijas pilsētas Ņūrijas tiesa sievietei, kas uzbruka latviešu modelei Baibai Eņģelei, izteikusi rājienu, atceļot apsūdzības uzbrukumā un huligāniskā uzvedībā, vēsta laikraksts «Herald».

23 gadus vecā sieviete aizturēta pēc agrā 22.janvāra rītā Ņūrijas pilsētā notikušā uzbrukuma. Kaut arī sākotnēji policija pavēstīja, ka uzbrukums, iespējams, noticis rasistisku motīvu dēļ, aizturētajai sievietei tiesā apsūdzības atceltas un pēc rājiena izteikšanas viņa atbrīvota.

Kā jau LETA ziņoja, uzbrukumā latviešu modele Eņģele nopietni piekauta, radot bažas par viņas turpmāko karjeru modes industrijā.

24 gadus vecā Eņģele Īrijā dzīvo kopš 18 gadu vecuma, pēdējos četrus gadus mitinoties Dundalkā. Īrijā viņa apgūst bakalaura mācību programmu multimediju jomā, kā arī veiksmīgi attīstījusi modeles karjeru.

Pirms Ziemassvētkiem viņu reklāmas kampaņai izraudzījās sporta apģērbu ražotājs «Columbia», bet pirms tam viņa strādāja par modeli «Ski Ireland».

Neizprovocētais uzbrukums jaunajai sievietei noticis sestdien, 22.janvārī, aptuveni divos naktī pie naktskluba «Bed» Ņūrijas pilsētā.

Kā vēsta laikraksts, Eņģelei no aizmugures uzbrukušas vairākas sievietes, nogāžot viņu zemē un turpinot sist un spārdīt. Sieviete saņēmusi daudzus spērienus pa galvu, vēderu un kājām, tostarp arī spērienus ar augstpapēžu kurpēm.

Eņģele vispirms nogādāta Ņūrijas slimnīcā, bet vēlāk pārvesta uz Sentvinsenta slimnīcu Dublinā. Tagad sieviete turpina ārstēšanos mājās.

«Es biju naktsklubā un svinēju kāda drauga dzimšanas dienu. Šīs divas meitenes sāka mani aizskart, es nezinu, kāpēc,» stāstīja Enģele. Nepazīstamās sievietes viņu vairākkārt raustījušas aiz matiem, kā arī veltījušas viņai rupjības, taču ārpus naktskluba notikumi izvērtušies dramatiski.

Eņģele Īrijas laikrakstam «Herald» stāstīja, ka uzbrukuma laikā baidījusies par savu dzīvību, saņemot spērienus pa galvu un vēderu.

No uzbrukuma sievietei palikušas rētas uz kājām, tomēr jaunā modele cer, ka tās ar laiku paliks nemanāmas. Tomēr notikušais jauno sievieti dziļi traumējis emocionāli, kā dēļ viņa pametusi Dundalku un pašlaik dzīvo Dublinā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu