«Barons» nosargā uzvaru pār «VEF Junioru»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē šovakar «Barons» komanda Saulkrastos ar 76:69 pieveica «VEF Juniors» komandu.

Uzvarētāju labā 16 punktus guva Dereks Viljamss, bet pa 11 punktiem guva Raimonds Feldmanis un Mārtiņš Skirmants, kurš izcīnīja arī 12 atlēkušās bumbas. «VEF Juniors» rindās ar 21 punktu un deviņām bumbām zem groziem izcēlās Kaspars Bērziņš, bet 12 punktus guva Bojans Bakičs.

Lielāko daļu maču «Barons» komanda aizvadīja pārliecinoši un pēc puslaika bija vadībā ar 50:33, bet pēc trešās ceturtdaļas tās pārsvars bija jau 20 punkti - 66:46.

Tomēr pēdējās desmit minūtēs «VEF Juniors» pilnībā pārņēma iniciatīvu. Sākotnēji viesi pietuvojās līdz 59:68, bet trīs minūtes pirms cīņas beigām arī 66:70. Atlikušās minūtes gan «Barons» komanda nospēlēja pietiekami pārliecinoši, tiekot pie panākuma.

«Barons» ar 12 uzvarām 19 spēlēs pakāpās uz 3. vietu LBL kopvērtējumā, bet «VEF Juniors» ar desmit uzvarām 17 mačos noslīdēja uz 4. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu