Aknu terīne ar cūkgaļu un burkāniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

300 g liellopu aknu
200 g cūkgaļas
1 sīpols
1 burkāns
2 olas
2 ēdamkarotes rīvmaizes
sāls
pipari
muskatrieksts
ēdamkarote sviesta
1 ķiploka daiviņa

Pagatavošana:

Cūkgaļu un sīpolus sagriež nelielos gabaliņos, burkānu sarīvē, visu apcep sviestā 5 minūtes, pieliek sāli, piparus.

Aknas samaļ gaļas mašīnā, pieliek olas, sāli, muskatriekstu, caur spiedi izspiestu ķiploku. Aknu masai pieliek sacepto gaļu. Sagatavoto masu liek ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā formā, cep cepškrāsnī 180 grādos 30 minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu