Zeltiņas iepazīšanās internetā esot eksperiments

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

Aktrise Agnese Zeltiņa (39) žurnālam «Privātā Dzīve» atklājusi, ka tomēr pati izveidojusi profilu ārzemju iepazīšanās portālā. Tam esot bijsi nopietns iemesls. 

Zeltiņa izvietojusi sludinājumu portālā «Tau2.com», lai labāk iejustos jaunajā lomā - aprīlī viņa atveidos galveno lomu Januša Leona Višņevska lugā «Vientulība tīmeklī».

Atgādināsim, ka pēc informācijas parādīšanās, ka Agnese mēģinot iepazīties ar turīgu ārzemnieku, viņa noliedza, ka izmanto internetu iepazīšanās nolūkos. «Tobrīd vēl bija par agru teikt patiesību. Taču negaidīju, ka būs tik liela sabiedrības reakcija. Patiesais iemesls bija fakts, ka gribēju saprast, cik lielā mērā šāda komunikācija ir iespējama,» stāstījusi Zeltiņa. Lietojot savu e-pastu, viņa pamanījusi izlecam iepazīšanās portāla reklāmu un sapratusi, ka tā ir zīme, jo par virtuālās iepazīšanās pasauli viņa neesot bijsui pazīstama. «Kaut kas līdzīgs notiek arī lugas «Vientulība tīmeklī» sižetā - mana varone sāk tērzēt ar nejauši atrastas e-pasta adreses īpašnieku,» klāsta aktrise.

Portālā Zeltiņas profils bijsi atrodams divas nedēļas. «Esmu pārsteigta, ka Eiropā ir tik daudz vientuļu vīriešu, kuri alkst mīlestības un siltuma. Vairāki bija gatavi jau pēc nedēļas skriet uz Rīgu. Interesentu bija daudz, turklāt lielākā daļa pēc četrdesmit un bez bērniem. Taču, godīgi sakot, neatradu piemērotu kandidātu, ar ko varētu uzsākt virtuālu romānu,» atzinusi Agnese.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu