Džudistam Borodavko 3. vieta «Grand Slam» sacensībās Parīzē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas džudists Jevgēņijs Borodavko svētdien izcīnīja trešo vietu Parīzē notikušajās «Grand Slam» sacensībās svara kategorijā līdz 100 kilogramiem.

Borodavko pirmā kārta bija brīva, bet pēc tam viņš tika pie trīs uzvarām, iekļūstot pusfinālā. Šajā cīņā viņš piekāpās Nīderlandes sportistam Henkam Grolam, sacensības noslēdzot dalītā trešajā vietā.

Pie divām uzvarām svara kategorijā līdz 81 kilogramam tika arī Konstantīns Ovčiņņikovs, bet cīņā par iekļūšanu astotdaļfinālā viņš piekāpās amerikānim Trevisam Stīvensam.

Tikmēr zaudējumu jau pirmajā cīņā svara kategorijā virs 100 kilogramiem piedzīvoja Vladimirs Osnačs.

Sestdien svara kategorijā līdz 60 kilogramiem Andrejs Maģers pirmajā cīņā pieveica amerikāni Āronu Kunihiro, bet otrajā cīņā zaudēja Japānas sportistam Hirofumi Jamamoto.

Tikmēr Dmitrijs Kozlovs šajā pašā svara kategorijā jau pirmajā cīņā zaudēja somam Juho Reinvalam.

Savukārt svara kategorijā līdz 66 kilogramiem Deniss Kozlovs pirmajā cīņā pārspēja Francijas pārstāvi Dimitriju Dražēnu, bet otrajā cīņā atzina Mijaragčā Sanjāsurena no Mongolijas pārākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu