«Cosmo» par vīriešiem, kuriem olas ir grozā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Cosmopolitan februāra numurs sākas ar vārdiem «pie velna visus trendus un Valentīna dienas!», jo mīlestība, attiecības, sekss un romantika ir svarīgas katru dienu, ne tikai 14. februārī, kad tiek izgrūsts kaudzēm naudas un nervu, mēģinot attaisnot tās milzu cerības, kādas tiek liktas uz šo komerciālo dienu, kuru, nedod Dievs, Tu vēl esi spiesta pavadīt viena, bailēs no toksiskas nolemtības sajūtas. Tāpēc atslābsti, padomā par sevi, pilnīgi droši, ka kādam tu patīc tieši tāda, kāda esi!

Atslābt tevi noteikti iedvesmos arī intervija ar Melno gulbi – aktrisi Milu Kunisu, kura, lai gan tiek uzskatīta par traki seksīgu, pārsteidz ar savu vienkāršību un mieru, kas arī ir viņas seksīguma noslēpums, jo tas nav uzspēlēts un notiek bez piepūles. Pati Mila uzskata, ka pašpārliecinātība, nevis augstprātība ir pievilcības atslēga un ka visseksīgāk viņa jūtas... treniņtērpā.

Šomēnes uzzini, kas ir tās 10 svarīgākās lietas, kuras tev grib pateikt slavenais pianists Vestards Šimkus, bet diskusijā par to, kurš īsti šodien ir stiprais dzimums, uzzini Andra Buļa, Toma Grēviņa, Jāņa Laizāna un Jura Šleiera viedokļus, bet populārajā rubrikā «101 lieta par vīriešiem» lasi, ko vīrieši domā par Valentīna dienu, atrodi interesantus faktus par viņa dārgāko rīku un kādos gadījumos var apstiprināties tavas aizdomas, ka viņš tevi krāpj.

Ja kādas no vīriešu teiktajām atziņām tev šķiet aizdomīgas un neizprotamas, 45.lpp. lasi rakstu «Kas tev jāzina par viņa smadzenēm. Un savām!». Uzzini, cik dažādi konstruēta ir mūsu uztvere un kā atrast kopsaucēju. Kad esi tikusi skaidrībā, no nopietnām lietām pievērsies «Pieaugušo spēlītēm». Uzzini, kāds ir seksa rotaļlietu starta komplekts un ko par tām domā Kaspars Bindemanis un Eduards Švāns.

Cosmo februāra numurā atradīsi arī divas ļoti interesantas tēmas, kuras, iespējams, palīdzēs tev šogad kardināli mainīt savu dzīvi. Lasi rakstus «Kā izdarīt pareizās izvēles» un «Algas vietā pieredze, ceļojumi un ballītes», un tālāk jau viss ir tavās rokās – kur, ar ko un kādā noskaņojumā tu sagaidīsi nākamo jauno gadu.

Neaizmirsti arī jau lēnām gatavoties pavasarim! Kopā ar slavenību treneri Treisiju Andersoni piedāvājam vienkāršus vingrojumus, kas tev palīdzēs izskatīties slaidākai jau pēc pāris nedēļām, bet guļamistabā izbaudi pēdējās karstās ziemas naktis, tērpjoties skaistākajā apakšveļā seksīgi mežonīgā, koķetā vai piemīlīgā stilā.

Un, atgriežoties pie jautājuma par stipro dzimumu, mums patika Maijas Silovas citāts no februāra Cosmopolitan pēdējās lapas: «Vīrietis, kuram olas ir grozā, nav atradums, bet slogs.»

Izvēlies rūpīgi, mīli kaislīgi un esi laimīga!

Tavs Cosmo

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu