Grīnbejas «Packers» triumfē «Superbowl» izcīņā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) finālspēlē - «Superbowl» izcīņā - pagājušajā naktī par uzvarētājiem pirmo reizi pēdējo 14 gadu laikā kļuva Grīnbejas «Packers», kas ar 31:25 pārspēja Pitsburgas «Steelers».

Par finālspēles vērtīgāko spēlētāju tika atzīts «Packers» kvoterbeks Ārons Rodžerss.

Tikmēr dalītu līdzjutēju attieksmi izraisīja spēles starplaikos demonstrētie izklaides pasākumi, kuros vairāki pasaules popmūzikas vadošie pārstāvji atstāja ļoti nepārliecinošu iespaidu.

Visspilgtāko neveiksmi piedzīvoja populārā dziedātāja Kristina Agilera, kura pieļāva rupju kļūdu ASV valsts himnas izpildīšanas laikā, sajaucot himnas teksta vārdus. «Es ceru, ka visi klausītāji prata sajust manu mīlestību pret šo valsti un atzīs, ka himnas īstenais gars tomēr tika parādīts.»

Kā ziņots, pērnajā sezonā «Superbowl» ieguva Ņūorleānas «Saints», kas ar 31:17 pārspēja Indianapolisas «Colts». Bet 2009. gadā triumfēja «Steelers» futbolisti, kuriem tā bija sestā uzvara «Superbowl», kas komandu padara par uzvarām bagātāko NFL klubu.

Iepriekš par «Superbowl» ieguvēju «Steelers» kļuva 1975., 1976., 1979., 1980. un 2006. gadā.

Tikmēr «Packers» komandai šī bija otrā uzvara «Superbowl». Iepriekšējo reizi prestižo trofeju «Packers» futbolisti izcīnīja 1996. gadā.

Piecas reizes «Superbowl» izcīņā ir triumfējušas Sanfrancisko «49ers» un Dalasas «Cowboys» komandas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu