Dakota Feninga atveidos Lielbritānijas princesi Mārgaretu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu aktrise Dakota Feninga ir piekritusi atveidot pusaugu Lielbritānijas princeses Mārgaretas lomu gaidāmajā kinolentē «Girls' Night Out».

16 gadus vecā aktrise filmā atveidos jauno princesi, kura kopā ar vecāko māsu Elizabeti saņem atļauju vienu nakti pavadīt ārpus Bakingemas pils, lai nosvinētu Otrā pasaules kara beigas Eiropā.

Kinolente tiks veidota, balstoties uz patiesiem notikumiem, kurus hronikās ierakstījis rakstnieks Trevors de Silva.

Pagaidām vēl nav zināms, kura aktrise Maikla Hofmana režisētajā filmā atveidos Elizabetes lomu.

Hofmans patlaban strādā arī pie 1966.gada kinolentes «Gambit» («Gambīts») rimeika ar Kolina Fērta un Kameronas Diazas piedalīšanos. Kinolentē Fērts atveidos Londonas mākslas kuratoru, kurš izstrādā komplicētu plānu, kā apkrāpt bagātu kolekcionāru, pārdodot viņam viltotu Monē gleznu. Lai sasniegtu mērķi, viņš nolīgst Diazas atveidoto Teksasas laso mešanas meistari, lai viņa tēlotu sievieti, kuras vectēvs gleznu ieguva Otrā pasaules kara beigās.

Feninga nesen bija redzama uz kinoteātru ekrāniem filmā «The Runaways», kurā viņa piedalījās kopā ar franšīzes «Twilight» («Krēsla») zvaigzni Kristenu Stjuarti. Pašlaik viņa piedalās arī pēdējās «Krēslas» filmas «Breaking Dawn» uzņemšanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu