Rīgas pedagogi var pieteikties stipendijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments no 10.februāra līdz 24.februārim izsludina pedagogiem pieteikšanos stipendijām Eiropas Sociālā fonda projekta ietvaros.
Projekta mērķis ir veicināt pedagogu konkurētspēju un profesionālo mobilitāti izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos. Līdz šim projektā atbalstīti vairāk nekā septiņi tūkstoši Rīgas pilsētas pašvaldības pedagogu, portālu «Apollo» informēja Indra Vilde, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību projektu vadītāja.

Projekts ietver trīs darbības virzienus. Šobrīd tiek izsludināta pieteikšanās dalībai projekta 1. un 2. aktivitātē. Paredzēts, ka šī būs pēdējā pieteikšanās atbalsta saņemšanai minētajās aktivitātēs. Dalībai projekta 3. aktivitātē, proti, pedagogu profesionālās darbības kvalitātes novērtēšanai, pieteikšanās plānota 2011. gada augustā.

Pirmā aktivitāte ietver apmācības, kas pedagogam ir nepieciešamas darbam citā nozarē vai specialitātē, tai skaitā uzņēmējspēju attīstīšanai vai komercdarbības un pašnodarbinātības uzsākšana. Otrā aktivitāte ietver pedagoga darbam izglītības iestādē nepieciešamo pārkvalifikāciju, lai pedagogs varētu veikt paredzētos mācību priekšmeta skolotāja pienākumus. Piešķiramās stipendijas apmērs vienam pedagogam nepārsniedz 100 latu mēnesī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu