Jelgavniecei Tīnai Indersonei ir iznācis debijas singls «neVIENA»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Dziesma [s:37191] tika rakstīta, lai tā spētu palīdzēt cilvēkiem aizdomāties par to cik vienkāršās un patiesas lietas nepieciešamas pilnai laimei: sapratne, uzticība un mīlestība, bet cik grūti, kad nekas no šī visa attiecībās nepastāv. Kā tam tik pāri un »... tai brīdī mēs justu,ka ar domām mēs varam atkal atgriezties...» Lirika ir dziesmas iekšējā dvēsele,kuras apvalku veido melodija. Tieši tādēļ dziesma tiek pasniegta ar dvēselisku dziļumu un mūzikālu vienkāršību.

Tīnas spilgtākās rakstura iezīmes ir pārliecība,mērķtiecība un muzikalitāte. Ļoti tuva viņai ir džeza mūzika: «Džezā saskatu tās lietas, ko nesaredzu nevienā citā,dzirdu tās notis, ko nedzirdu nevienā citā, izdziedu tos meldiņus, kurus neprotu nevienā citā un spēlēju to mūziku,kuru uzskatu par savu vienīgo» . Mākslinieces mūzikas devīze ir Kabaļevska vārdi: «Mūzika piedzimst trīs reizes: pirmo reizi - komponistā, otro reizi - izpildītājā, trešo reizi - klausītāju sirdīs..» Tīna ļoti cer,ka arī viņas radītā un izpildītā mūzika aizsniegs klausītāju sirdis…

Kā māksliniece saka: «Godīgi sakot, sastādīt gaumīgu un sirsnīgu runu, nav mana stiprākā puse, bet atklāti varu pateikt, ka mīlestība pret mūziku ir tik plaša, ka tā spēj veikt brīnumus. Tieši šī iemesla dēļ, radās iedvesma dziesmai «neVIENA».

Māksliniece cer, ka klausītāji spēsiet sadzirdēt un sajust tās pašas emocijas,kas radās viņai veidojot un izpildot šo dziesmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu