«Avalanche» kapteinis: esmu pārsteigts par Forsberga spēli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kolorado «Avalanche» kapteinis Adams Fūts sacījis, ka zviedru uzbrucējs Peters Forsbergs divas spēles pēc atgriešanās komandā aizvadīja ļoti labi. vēsta kluba mājas lapa.

Forsbergs pirmdien paziņoja par spēlētāja karjeras pārtraukšanu, šoreiz uz visiem laikiem. Fūts par notikušo bija nedaudz pārsteigts.

«Esmu pārsteigts par viņa spēli, kādu viņš rādīja. Domāju, viņš spēlēja ļoti labi. Viņš uzskata, ka pēc divām nospēlētām spēlēm nespēs mums palīdzēt virzīties uz priekšu. Es gribētu viņam teikt, ka tu vari mums palīdzēt, jo redzēju, kā tu spēlē, taču, ja viņa kāja ir sliktā stāvoklī un sāp, tā ir problēma, kuru es un, iespējams, arī viņš nevaram novērst,» teica Fūts.

Savā NHL karjerā Forsbergs aizvadīja 708 spēles, kurās guva 249 vārtus un izdarīja 636 piespēles. Uzbrucējs divas reizes ir izcīnījis Stenlija kausu, tāpat divas reizes triumfējis olimpiskajās spēlēs un pasaules čempionātā.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu