U-17 hokejisti Eiropas Jaunatnes ziemas olimpiādi noslēdz 5. vietā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas U-17 hokeja izlase Eiropas Jaunatnes ziemas olimpiādes mačā par piekto vietu šodien ar 4:3 (4:0, 0:2, 0:1) pieveica Slovākijas valstsvienību.

Jau 4. minūtē Latvijas izlase izvirzījās vadībā ar 2:0, bet līdz pirmās trešdaļas beigām panāca arī 4:0. Slovāki gan trešā perioda sākumā spēja pietuvoties līdz minimumam, tomēr uzvaru Latvijas izlase nosargāja.

Šajā mačā Latvijas izlases labā pa vieniem vārtiem guva Emīls Potapovs, Ričards Kondrāts, Nikolajs Jeļisejevs un Rihards Bukarts, kurš arī izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Kā ziņots, pirmajā mačā Latvijas izlase pirmdien ar 2:7 (1:2, 0:1, 1:4) zaudēja Krievijas vienaudžiem, bet dienu vēlāk ar 3:4 (1:3, 1:1, 1:0) piekāpās Šveices izlasei. Tas nozīmēja, ka Latvija palika pēdējā, trešajā vietā apakšgrupā un tai nācās aizvadīt spēli par piekto vietu.

Cīņā par trešo vietu ceturtdien spēkosies Šveices un Čehijas izlases, bet finālcīņā piektdien tiksies Somija unKrievija.

Latvijas U-17 valstsvienību Eiropas Jaunatnes ziemas olimpiādē vadīja Ēriks Miļuns, kuram palīdzēja Anatolijs Jemeļjaņenko un Aigars Razgals.

Kā ziņots, Eiropas Jaunatnes ziemas olimpiāde ilgs līdz piektdienai. Latviju tajā pārstāv 44 sportisti, kas startē sešos sporta veidos no astoņiem sacensību programmā paredzētajiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu