Metjū Vons uzņems filmu par supervaroņiem pensionāriem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/creative_tools/

Filmas «Kick-Ass» («Kick-Ass: Jaunie Supervaroņi») režisors Metjū Vons savu nākamo kinolenti veidos par supervaroņiem pensionāriem.

Filma sauksies «The Golden Age» un tiks uzņemta pēc Džonotana Rosa komiksa. Tā stāstīs par supervaroņiem pensionāriem, kas cenšas palīdzēt saviem mazbērniem tikt galā ar noziedzību. Vons cer, ka supervaroņus piekritīs spēlēt Klints Īstvuds, Džeks Nikolsons un Vorens Bītijs.

Ideja par supervaroni «pensionāru» pirmo reizi parādījās Frenka Millera 1986.gada komiksā «The Dark Knight Returns» par 55 gadus veco Brūsu Veinu, kas nolicis malā savu Betmena tērpu.

Šobrīd Metjū Vons uzņem filmu «X-Men: First Class», kas kinoteātros nonāks šā gada jūnijā. Iepriekš Vons uzņēmis tādas filmas kā «Stardust» («Zvaigžņu putekļi») un «Layer Cake». Kā producents viņš strādājis pie Gaja Ričija filmām «Snatch» («Ķēriens») un «Lock, Stock and Two Smoking Barrels» («Nav dūmu bez stobriem»), kā arī citām kinolentēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu