Ivanāna dalība hokeja «policistu» boksa cīņās zem jautājuma zīmes (precizēts)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Šī gada jūnijā Rīgā plānots organizēt pasaules vadošo hokeja līgu «policistu» cīņas boksa ringā. Krievijas masu mediji ziņo, ka piedalīties šajā pasākumā tiks aicināts arī Latvijas hokejists Raitis Ivanāns.

Teksts labots un papildināts. 

Ar «Apollo» sazinājās aģentūras «Passport» pārstāvis Olafs Saulrietis, kurš norādīja, ka Ivanāna dalība šajā pasākumā ir zem lielas jautājuma zīmes. «Zinot, kāda ir Raita veselība, būtu nepareizi apgalvot, ka viņš piedalīsies. Jā, ar Raiti ir bijušas sarunas. Nav izslēgts, ka viņš varētu būt kā viesis šajā projektā. Tā ir taisnība, ka būs hokejists Artjuhins un arī citi, bet par Ivanānu to gan nevaru apgalvot,» sacīja Saulrietis, kurš uzsvēra, ka Krievijas prese ir pārcentusies ar šādu publikāciju.

«Pasākums notiks 2. jūnijā un martā būs plašāka informācija par to. Varu piebilst, ka uzstāsies arī ļoti pazīstams estrādes mākslinieks,» piebilda Saulrietis.

Jau iepriekš «Apollo» ziņoja, ka boksa cīņās piedalīties gatavi pazīstamākie Nacionālās hokeja līgas (NHL), Kontinentālās hokeja līgas (KHL) un Zviedrijas augstākās līgas «policisti». Koncepciju uz šo pasākumu starptautiskā līmenī reģistrējis zīmols «Icebox». Plānots, kā līdzīgas cīņas varētu tikt organizētas regulāri.

Piedāvājums piedalīties tiks izteikts arī KHL kluba Sanktpēterburgas SKA uzbrucējam Jevgēņijam Artjuhinam, Ufas «Salavat Julajev» spēlētājam Aleksandram Svitovam un Maskavas «Dinamo» kauslim Krisam Saimonam.

Jāpiebilst, ka Ivanāns jau no sezonas sākuma uz ledus nav izgājis. Sezonas pirmajā mačā, kurā «Flames» ar 0:4 piekāpās Edmontonas «Oilers» hokejistiem, Ivanāns izkāvās ar Stīvu Makintairu. Pēc kautiņa latvietis palika guļot uz ledus un laukumu ar asiņainu seju spēja pamest tikai ar komandas biedru un ārsta palīdzību. Līdz šim brīdim Latvijas uzbrucējs laukumā nav devies, jo ārstējas no gūtajiem savainojumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu