Šķielējošais oposums pareģojis «Oskara» balvas ieguvēju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters/AP

Visā pasaulē iemīļotais šķielējošais oposums Heidija, kura gājusi slavenā astoņkāja Pola pēdās, mēģinot noteikt šā gada ASV Kinoakadēmijas «Oskara» balvu ieguvējus, pareģojusi, ka labākās aktrises godu šā gada ceremonijā iegūs Natālija Portmane, vēsta laikraksts «Daily Telegraph».

ASV televīzijas sarunu šovā «Jimmy Kimmel Live!» tika rādīts, kā Heidija izvēlas savu favorīti zoodārzā Leipcigā.

Pie «Oskara» statuetēm tika piestiprinātas katras balvai izvirzītās aktrises fotouzņēmums, kurā viņas redzamas šķielējot. Bez Portmanes labākās aktrises kategorijā nominētas arī Nikola Kidmena, Dženifera Lorensa, Anete Beninga un Mišele Viljamsa. Tā aktrise, kuras statuetei Heidija ar ķepu pieskārās pirmajai, tiek uzskatīta par potenciālo uzvarētāju.

Heidijai bija vajadzīgs ilgāks laiks, lai izlemtu starp Kidmenu, kura balvai ir nominēta par lomu kinolentē «Rabbit Hole» («Truša Ala») un Lorensu, kura kandidē uz «Oskara» balvu par tēlojumu Daniela Vūdrela romāna «Winter's Bone» ekranizācijā. Taču galu galā oposums izlēma par labu Portmanei, kura ir favorīte arī plašākas auditorijas vidū.

Heidija kopš pagājušā gada maija mīt Leipcigas zoodārzā, kur viņa tika nogādāta no ASV. Decembrī viņa iemantoja lielu popularitāti Vācijā, kad oposuma fotogrāfija parādījās laikrakstā «Bild», un divarpus gadus vecais dzīvnieciņš ātri vien kļuva par starptautiska mēroga slavenību. Sociālajā tīklā «Facebook» Heidijai ir vairāk nekā 285 000 fanu, sava dziesma video glabātuvē «YouTube» un plīša rotaļlieta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu