Mūrniece par to, kas varētu būt gribējis viņai ieriebt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pēdējais piliens, kas lika iekšlietu ministrei Lindai Mūrniecei (V) iesniegt demisiju, bija ziņa, ka divi policisti Rīgā apzaguši automašīnu. Šobrīd policijā tiek skaidrots, vai zādzība nav bijusi inscenējums, tikmēr pati ministre šādu iespēju neizslēdz, jo tādu, kas viņai gribētu ieriebt, esot daudz.

«Mazums kam ir problēmas ar maniem lēmumiem! Pēdējā laikā, piemēram, parādījās informācija: Lužkovam neesot paticis tas, ka iekļāvu viņu melnajā sarakstā. Varbūt arī kādiem vietējiem uzņēmējiem tas nepatika, un viņi nolēma man sīki ieriebt. Es tiešām negribu iedziļināties, tas ir sīks posms visā notikumu ķēdē, kas nebūt nav bijis iemesls tam, ka uzrakstīju atlūgumu,» intervijā laikrakstam «SestDiena» stāsta Mūrniece.

Ministre tāpat norāda, ka divu gadu laikā ik pa trim mēnešiem kādam gribējies viņas demisiju — bijuši regulāri spiedieni, apmaksāti un neapmaksāti.

Uz jautājumu, kas to varētu būt apmaksājis, Mūrnieci atbild, ka to nezinot.

Lēmums demisionēt esot pieņemts, lai pasargātu sevi, cita iemesla neesot, neskatoties uz to, ka ministre sevi uzskata par stipru cilvēku. «Pēc Jēkabpils jutos pietiekami stipra, bet arī stipri cilvēki var atļauties pieņemt vājus lēmumus. Vājiem cilvēkiem ir grūtāk pieņemt stiprus lēmumus,» tā Mūrniece.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu